Ankomst og afrejse

D1 – Natflyvning til Bangkok.

Dag 2 – Ankomst til Bangkok. Velkomst i lufthavnen og transport til hotellet. Afhængigt af ankomsttidspunktet, første opdagelse af den thailandske hovedstad (gratis frokost). Vandretur i Bangkoks kinesiske kvarter, derefter blomstermarkedet Pat Klong Talat og det indiske kvarter “Little India”. Overnatning på hotellet.

D-14 og D-15 – Transfer Ko Samet / Bangkok og returfly.
Fri tid indtil afgang med båd til Ban Phe (1 times sejlads), derefter kørsel til Bangkok (2.30 min. kørsel). Gratis måltider. Hjemrejse.

NB: Afhængigt af det anvendte flyselskab kan returflyvningen indebære en afgang fra Bangkok D14, overnatning i flyet med ankomst D15 eller en overnatning på hotel D14 og en dagflyvning D15 (dette skulle være tilfældet for afgangene 08/08/2023 og 15/10/2023).

Dette program er vejledende. Det kan ændres eller justeres afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s personale, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Dag for dag program

Dag 3 – Bangkok
Afgang til fods til Chaophraya-floden. Bådtur på denne flod til Ratanakosin-distriktet. Besøg i Grand Palace og Wat Phra Keo. Frokost på restaurant, derefter sejltur på floden og på Klongs (kanaler), der er foret med huse på pæle. Stop undervejs for at besøge Wat Arun (Dawn of Dawn Temple). Tilbage til hotellet til fods. Fri middag og overnatning på hotellet.

D4 – Ayutthaya
Transfer til togstationen og afgang med tog til byen Ayutthaya (1 times rejse). Afgang på cykel for at besøge templerne i Siams tidligere hovedstad: Wat Si Sanphet, Wat Mahathat, Wat Lokaya Sutharam, Wat Na Phra Main (9 km cykeltur).
Derefter fritid, med hotelværelse til rådighed for gruppen, brusebad). Om aftenen, overførsel til togstationen og sovetog til Chiang Mai. Overnatning i toget.

Dag 5 – Chiang Mai
Ankomst til Chiang Mai, overførsel til hotellet og installation. Om eftermiddagen besøg i det buddhistiske kloster Doi Suthep. Derefter går du en tur på markedet i Wororot. Overnatning på hotellet.

Trek og rafting i Chiang Dao-regionen, møde med bjergstammerne (3 dage)

Dag 6 – Ca. 2,5 times kørsel til den nordlige del af Chiang Mai. Stop ved det typiske marked i Mae Malai og besøg grotterne i Chiang Dao. Fortsæt ad en bjergvej til startpunktet for trekket. Frokost undervejs. Derefter 2 timers trekking til en landsby af Lisu-stammen. Overnatning i landsbyen.

D7 – Dagsvandring og møde med elefanter
Afgang på en kuperet sti gennem majsmarker, rismarker og tropisk skov: bambus, teak og vilde orkideer. Efter frokost møder du elefanterne (30 min.). Lær dem at kende og kom tættere på dem ved at fodre dem og få dem til at bade i floden. Fortsæt gåturen mod Karen-landsbyen “Baan Pak Kao Lam”.
5 timers vandring. Aftensmad og overnatning i landsbyen.

Dag 8 – Rafting og transport til Fang by
Afgang med bambusflåde på Mae Taeng-floden til Shanlandsbyen Baan Sob Kai. På bredden dukker nogle isolerede landsbyer op, og sejladsen foregår i et landskab med frodig vegetation (3h30 nedtur). Kørsel til den lille by Fang (3 timers kørsel). Overnatning på hotellet.

Dag 9 – Fang / Chiang Saen
Afgang med minibus til Chiangrai-provinsen via byen Mae Suai og overførsel til startstedet for trekket (3 timers kørsel). Trekking til en landsby af Yafu-stammen (1 time). Picnic frokost. Fortsæt vandreturen til Huay Kaew-vandfaldet (ca. 30 min.). Hvile og mulighed for badning, inden vandringen genoptages (30 mn) til Akha-landsbyen “Baan Ar-Pa”. Kør til den berømte Gyldne Trekant (1 times kørsel) og oplev dette sted, hvor grænserne til Thailand, Laos og Burma mødes (30 min. besøg). 15 minutters kørsel til Chiangsaen, en by beliggende ved Mekongfloden. Aftensmad og overnatning på hotellet.

D10 – Cykling i det thailandske landskab
Ca. 1 times kørsel til startpunktet for vores cykeltur. Halvdags cykeltur (30 km) for at opleve livet på landet i denne region gennem små landsbyer, rismarker, frugtplantager, gummiplantager og langs Lao-floden. Stop for at besøge det hvide tempel “Wat Rong Khun”, der består af tusindvis af små spejle. Kør derefter til Chiang Mai (2h30 kørsel) og overfør til togstationen for at tage sovetoget til Bangkok. Middag og overnatning i toget.

D11 – Ankomst til Bangkok og kørsel (ca. 2h30 kørsel) til den lille havn Bangpe og bådoverfart til øen Samet. Installation i en bungalow i 3 nætter.
Middag og overnatning.

D12 og D13 – To dage med afslapning på øen Ko Samet. Bådtur rundt på øen og opdagelse af undervandsverdenen med maske og snorkel (2 timer). Fri frokost, overnatninger i bungalows.

Påkrævet udstyr

Medbring to stykker bagage (vægten af indskudsbagagen må under ingen omstændigheder overstige 20 kg).
– 1 stor rejsetaske eller rygsæk.
– 1 lille rygsæk (30-40 liter) til at bære personlige ejendele under den 3-dages vandring og til dagsture.

Meget let tøj
Shorts
T-shirts
Badetøj
Lette bomuldsbukser
1 regnkappe
En hætte
En let trøje eller sweatshirt til om aftenen
1 vandflaske
Solbriller
Toiletartikler
En lille personlig førstehjælpskasse
Lommelygte (praktisk pandelampe)
Maske og snorkel (kan lejes på stedet)
Svømmesko
2 (små) håndklæder til toilettet og stranden.

Til vandring
Trekkingsko, solide og vandtætte, med hak i sålen og god støtte for anklerne. Sokker til vandreture, sandaler eller klipklappere til aftenen.
Medbring lange bukser og en langærmet skjorte for at beskytte dig mod områdets smådyr (insekter, igler).

Medbring vandtætte tasker til dit kameraudstyr.

Til overnatning
For din komfort kan du medbringe en “kødpose” (lagenpose). Det er ikke nødvendigt med en dyne.

Cykler i Ayutthaya og Chiang Rai-området, myggenet, maske og snorkel til snorkling på Ko Samet.

Forplejning

Vestlig morgenmad. Thai-mad på restauranter i byen. I de etniske minoritetsbyer er måltiderne baseret på lokale produkter tilberedt af guiden og hans team med hjælp fra gruppen.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider (undtagen dem, der er nævnt i afsnittet “ikke inkluderet”)
Kollektivt udstyr
Tilsyn
Alle de tjenester, der er angivet i programmet
Og hvis du har købt programmet med flyrejser: internationale flyrejser til og fra lufthavnen og lufthavnstransport

Teknisk niveau

De mange facetter af Thailand