Ankomst og afrejse

Reception søndag fra kl. 14.00, helst inden kl. 17.00.

Der er ingen aktiviteter under opsyn på ankomstdagen, så du kan ankomme til lejren fra kl. 14.00 (men helst inden kl. 17.00) for at overtage din indkvartering og modtage dit sportsudstyr.
Du kan også benytte dig af forslag til selvstændige aktiviteter, da lejren ligger tæt på starten af f.eks. vandrestier. Der er adgang til Embrun-søen og Serre Ponçon-søen til fods.

Velkomsttid kl. 18.00.

Hvis du har købt muligheden “Ankomst dagen før”, skal du ankomme til Lake Camp om lørdagen mellem kl. 17 og 19.

Lørdag – Slap af om morgenen, nyd en sidste gang solen i Serre-Ponçon, ved bredden af søen eller ved Embrun-søen. Kurset slutter kl. 11.

Dag for dag program

Mandag – Lac de l’Hivernet
Denne sø, der ligger gemt lige over Embrun, vækker mineralverdenen over den til live. Adgangen sker via typiske bjerghuse og en smuk sti, der nogle gange går gennem skoven og andre gange gennem græsmarkerne. Søen ligger på et plateau, og du opdager den først i slutningen af den 750 meter lange stigning. Vidunderlig og stille, der er ikke mere at sige.
Fra toppen åbner sig udsigten til Parpaillon-massivet og Queyras. Bag Hivernet ligger en del af Ecrins skjult.

Tirsdag – Pic de Charance
Mellem Ubaye, Parpaillon og Serre Ponçon fører Col de la Rousse dig via Grand Cabane til Pic de Charance. 700 meters faldhøjde i hjertet af ulvens land. På jagt efter dens spor eller dens tilstedeværelse vandrer du gennem landskaber, der er formet af menneskets og naturens arbejde. På toppen vil frokosten blive indtaget med et 360° panorama: mod nord Ecrins og Serre Ponçon, mod syd Ubaye og Provence.

Onsdag – Aiguilles de Chabrières
En dag til at nyde seværdighederne. Fra Réallon stiger vi hurtigt op i den mineralverden, som Oucanes byder på. Herfra tager vi stien, der fører til Aiguilles de Chabrières. Klippen er smuk, landskaberne ubeskrivelige. Det eneste, der mangler, er en tovbane for at dykke ned i søen 1600 meter nede.
En vandretur på 850 meters højdeforskel til en uforglemmelig rundtur.

Torsdag- Lac du Distroit
En hemmelig sø, en bred, grøn og ukendt dal, en uforglemmelig vandretur i hjertet af Ecrins Nationalpark, langt fra folkemængderne, midt i en drøm. 1000 meters faldhøjde, som får dig til at opleve skiftevis Pisse-vandfaldene, Châteauroussins-bjergstien og mange uklassificerbare udsigtspunkter. En 3-stjernet dag!

Fredag – Lalatcha-passet og søen
Fra Crévoux, en vandretur med flere muligheder afhængigt af weekendens kondition. Flere bemærkelsesværdige punkter kan nås afhængigt af dine ben, Lac og Col du Crachet, Col og Lac de Lalatcha. Så er du en vandrer eller er du så godt akklimatiseret, at du kan nå Lalatchas månelandskaber?

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Vigtigt: lejr overnatning under teltdug, glem ikke at medbringe sovepose og en lommelygte (foretrækker dynamolamper).
En øko-borgerlig gestus for at hjælpe UCPA med at reducere sit økologiske fodaftryk. Vi takker dig for at medbringe et lagen i størrelsen 190 x 80 i din bagage.

Beklædning og personligt udstyr, der skal medbringes :

1 par tennissko,
1 badedragt,
1 lille rygsæk,
1 par vandresko eller 1 par gamle tennissko til vandet
solbriller med UV-filter (mindst beskyttelse 3, med snor)
1 lommelygte eller pandelampe
1 kasket eller 1 bob
Til mountainbike-dagen anbefales det at medbringe cykelshorts og handsker.
Kasket, pandebånd,
åndbar(e) T-shirt(s),
Fleecejakke eller pullover,
vandtæt jakke,
lette, hurtigtørrende lærredsbukser,
shorts til vandreture,
2 par sokker,
brugte tennissko (til vandet)
håndklæde til vandet,
vandflaske eller plastflaske på mindst 1,5 l,
1 kniv, en stor affaldssæk på 50 liter (til beskyttelse af dine personlige ejendele i rygsækken),
lille personlig førstehjælpskasse (tag solcreme med),
lommepenge,
identitetspapirer.

For de programmer, der omfatter nætter i et refugium eller bivuak, er det vigtigt med et dynebetræk (kødpose) samt flip-flops eller lette sko, en hat og handsker i bunden af tasken, da det kan være koldt i højden.

På stedet er der mange sportsbutikker med et stort udvalg og konkurrencedygtige priser… Hvis du er i tvivl om det udstyr, du har brug for, kan du med hjælp fra vores instruktører præcisere dit valg af udstyr afhængigt af vejrforholdene.

Typisk indhold i førstehjælpskassen :

Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
Noget til at forebygge og behandle vabler.
Noget til at afhjælpe problemer med ankler og knæ: “Elasto”-bånd.
Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
Solbeskyttelse til hud og læber.
Til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
Noget til at lindre hovedpine og smerter.
Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Alt teknisk udstyr vil blive stillet til rådighed (vandrestøvler, vandrestave, rygsæk). Hvis du medbringer dine egne sko og stave, er du dog sikret komfort.

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer, som svarer til dine daglige behov.
Alle måltider er inkluderet, fra søndag aftensmad til lørdag morgenmad. Restauranten er til selvforplejning. Det tager 5 minutter at gå til restauranten, undtagen til morgenmad, som serveres på stedet.
Klimaet i Haute-Alpes gør det muligt at nyde morgenmad og aftensmad hovedsageligt på terrassen. Ved frokosttid får du en picnic på aktivitetens område. Medbring din egen vandflaske.
Til heldagsaktiviteterne er der forplejning, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, anbefaler vi, at du også medbringer dem.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokale overførsler i forbindelse med aktiviteten
Forplejning
Tilsyn
Specifikt udstyr
10 vandreaktiviteter (på 5 dage)

Teknisk niveau

Dyk ned i de enestående panoramaer ved Serre Ponçon-søen!