Ankomst og afrejse

Velkommen kl. 11.00 på gîte “La Rouguière “56 RUE Kerllerman Serrurier – 06450 Saint Martin de Vesubie (ved siden af huset i Mercantour Nationalpark) Klargøring af tasker, picnic og vi vandrer over den charmerende landsby Saint Martin de Vesubie. Test af udstyret. Panoramaudsigt over dalen.
Nat i en hytte eller på en campingplads (afhængigt af tilgængelighed).
Højdeforskel: +400 m/-400 m

Vi går ned til Roquebillière for at hente din anden taske. Bus til Nice om morgenen eller om eftermiddagen. Hvis du ønsker at nyde dalen lidt mere, er der flere muligheder. Svømning i Roquebillière-søen, besøg i ulveparken i Saint Martin Vésubie, opdagelse af Vesubia-parken og dens forskellige aktiviteter (klatring, canyoning, svømmehal), afslapning i de termiske bade i Berthemont les bains. disse aktiviteter er for egen regning, men guiden vil kunne fortælle jer, hvordan I kommer dertil.
Der kører en bus til Roquebillière om morgenen eller sidst på eftermiddagen (1€50 pr. tur).

Dag for dag program

Dag 2 – Efter en transport med shuttlebus til Boréon begynder vi at stige op til Pas des Roubines de la Maeris. Udsigten over grænsekæden er enestående. Fra toppen af Pisset går vi ned til Madonna de Fenestre. Vi vil have udsigt til toppen af Gelas (Mercantour’s højeste top).
Nat under telt
Højdeforskel: + 500 m / – 250 m

D3 – Vi tager en gammel romersk vej op til Fenestre-passet, som var en vigtig passage for salthandelen og blev brugt som en eksilrute under krigen. Det er et overgangssted til den italienske grænse. På vejen opad opdager vi en sø og nogle blokhuse (nu bruges de som skjul for stenbukke) og vender tilbage til Madonnaen af Fenestre-helligdommen.
Overnatning i telte
Højdeforskel: +650 m/ -650 m

D4 – Vi stiger ned til vacheries de la Madone, og afhængigt af gruppens form vælger vi Ponset-dalen med dens 5 søer eller højderyggene og toppen af Valette de Prals (2496 m højde). Observation af murmeldyr. Vi opdager en ny dal “la Gordolasque”.
Nat i gîte.
Højdeforskel: + 600 m / – 900 m

D5 – Via Pas de l’Arpette, og under gemsenes vågne øje, når vi Vallée des Merveilles og dens mange søer. Besøg ved graveringerne.
Aftensmad på refugiet. Nat i bivuak.
Højdeforskel: + 1000 m / – 500 m

D6 – Vi forlader denne dal fuld af mysterier ad Pas du Diable (2450 m højde), og ad en bjergryg og en balkonrute når vi Belvédère, hvor vi sover i hytte.
Højdeforskel: +500 m/-1800 m

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

Vigtigt personligt udstyr:
Vandrerygsæk 50L (med bælte), høje vandresko (allerede afprøvet og testet), vandresokker, vandtæt jakke, hue, handsker, choker (alle sæsoner), vandrebukser, vandreshorts, teknisk trøje (åndbar), tynd fleece, dunjakke, joggingdragt eller fleecetights, badetøj, lille mikrofiberhåndklæde, hat eller kasket, solbriller, pandelampe, kniv, en personlig tupperware af 0.7 eller 1 l tupperware, der kan lukkes til at bære salater til frokost, en ske, en dyne og et silkelagen (kødpose), lette klipklappere til om aftenen, toiletpapir, lommepenge. 2 affaldssække (1 på 50 l, 1 på 10 l), tandbørste og rejsetandpasta, solcreme, lille biologisk nedbrydelig sæbe, vandflaske eller vandpose (mindst 2 l kapacitet), vandrestave og vandpose anbefales
Der er en forfriskningsstation på dag 3, så du kan skifte tøj. Du vil kunne skifte tøj og medbringe en lille ekstra taske til dette formål (ikke en kuffert, men en lille rygsæk, så den er lettere at bære). Denne anden taske vil blive bragt tilbage til dig ved opholdets afslutning.

Vi opfordrer dig til at medbringe et lille sæt til personlig pleje.
Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: bånd af typen “Elasto”.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Vi sørger for telte og liggeunderlag. Vi bærer ikke teltene, de står allerede på bivuakpladserne.

Forplejning

Guiden tilbereder de fleste af måltiderne med gruppens hjælp. Der er et enkelt måltid, hvor vi spiser på refugiet. Giv os venligst besked på forhånd, hvis du har fødevareintolerancer eller særlige diæter: justin.brehon@gmail.com

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr til bivuak

Teknisk niveau

Oplev en rejseplan i hjertet af den fortryllende Valley of Wonders