Ankomst og afrejse

Mandag, åbning af sportslandsbyen kl. 10.30.

Efter en velkomstkaffe og nogle administrative formaliteter, skal du installere dig i sovesalene, og derefter mødes vi kl. 12 til en kort velkomst, præsentation af teamet og de forskellige grupper.
Kl. 14 har du aftale med din instruktør for at blive udstyret med materiale og begynde på aktiviteterne.
En tur rundt i Sormiou bugten, via Baou Rond, Escourtines dalen, Miette planen og Sormiou passet venter os. En god lejlighed til at begynde at opdage de fantastiske udsigter, som Calanques tilbyder.
Vi vender tilbage sidst på eftermiddagen for at mødes, lige før middagen, omkring en venlig aperitif og for at lære alle at kende.

Ingen shuttle er organiseret direkte fra togstationen. For dem, der ankommer fra Marseille Saint-Charles SNCF togstation, har I en dato med UCPA mandag mellem kl. 10.30 og 11.30 ved busstoppestedet Sormiou-Jarre.
For alle andre, skal I møde direkte op på sportslandsbyen mellem kl. 10.30 og 11.30.

Fredag – Efter at have betalt for eventuelle køb (bar, butik) og ryddet sovesalene for dine ting.
For denne sidste dag vil I drage ud for at opdage calanque de l’Escu via cirkusen af Walkyries og fiskerens corniche. Denne del af massivet vil give dig en enestående udsigt over øerne Jarre, Jarron, Plane og Riou. Tilbagekomst til sportsbyen er planlagt til kl. 16.

Derefter tager det tid at returnere det lånte sportsudstyr, dele en sidste debriefing med gruppen, og så vil det være tid til at tage afsted igen.
For dem, der tager til Marseille Saint-Charles togstation, vil et UCPA-køretøj køre jer tilbage mellem kl. 16:30 og 17:00 til busstoppestedet Sormiou-Jarre.
Du kan planlægge en returbillet fra kl. 18:30.
For alle andre kan I nyde sportsbyen indtil kl. 18, dens lukketid.

Udviklingen af dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller tilpasses, afhængigt af tekniske krav, sikkerhedsmæssige krav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde, er det kun UCPA-ledelsens ansvarlige, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau. Til info er aktiviteten ikke obligatorisk, du kan, hvis du ønsker det, nyde centret og stranden.

Dag for dag program

Hver dag forskellige calanques, storslåede steder at besøge afhængigt af vejret. Dagene vil være kontinuerlige, men afbrudt af picnic, svømning, tid til at opdage miljøet, fauna og flora.

Tirsdag – I vil tage til toppen af Marseilleveyre gennem Callelongue havnen. Panoramaet på stedet er enestående. I vil have en 360° udsigt over hele Marseille regionen. Returrejsen foregår ved GRs kystlinje.

Onsdag – I vil gå langs kysten for at opdage calanque af Sugiton med sin klippe kaldet “torpedo”. For at komme dertil vil I passere Morgiou, og have mulighed for at opdage en lille fiskerihavn omgivet af boliger kaldet “cabanon”. Returrejsen vil være indlands via Luminy, Escampons, Col des Baumettes, denne gang med mulighed for at opdage forskellige skovklædte dale.

Torsdag – Afgang fra Sormiou med en UCPA bil for en vandretur i calanque af En Vau. Denne calanque er en af de smukkeste i massivet. Det ligner en fjord med en svimlende klippe på hver side, og i bunden en storslået strand. Under jeres rute vil I opdage Port Pin og plateauet af la Gardiole. Retur med bil sidst på dagen.

Påkrævet udstyr

Forudse at medbringe ekstra tøj, en elektrisk lampe, en drikkeflaske på omkring 2 liter (eller en plastflaske), vandrestøvler, briller med snor, solcreme og en vindtæt jakke. Myggemiddel og om nødvendigt ørepropper…

Forudse at medbringe en solbruser og et vaskeklæde.
Tag udstyr med til efter aktiviteten, svømmefødder, dykkermaske og snorkel til udforskning hvis du har det.
Forudse at have midler til at betale eventuelle ekstra udgifter: butik, bar osv.

Tag en lille hængelås med til at sikre dine værdigenstande i skabe, der stilles til din rådighed (30 x 20 x 25 cm).

Førstehjælpsæske
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig plejesæt.

Typisk indhold
– Personlige medicin, hvis du er udsat for specifikke problemer (allergier, etc.)
– Noget til at forhindre og behandle vabler
– Noget til at forebygge eller lindre ankelsmerter og knæproblemer: “Elasto” -type strimler
– Noget til at rengøre mindre sår: fugtede kompresser
– Solbeskyttelse til huden og læberne
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter

Rådfør dig med din læge og apotek.

Rygsæk på ca. 35 liter.
Eventuelt beskadiget eller bortkommet udstyr skal refunderes efter UCPA’s takst.

Forplejning

Vores kok tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer, der passer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg, skinke, frisk frugtjuice… Måltiderne kan indtages på stedet i vores spisestue eller på den udendørs terrasse med den utrolige havudsigt. Ved middagstid får I en picnic på aktivitetspladsen. Medbring din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
9 vandreture

Teknisk niveau

Kom og vandre i hjertet af Calanques Nationalpark.