Ankomst og afrejse

Velkommen søndag fra kl. 10. Indkvarteringen stilles til rådighed, og du har mulighed for at hente dit sportsudstyr.
Du kan deltage i de aktiviteter, der tilbydes af idrætslandsbyens team, eller nyde sportsfaciliteterne og swimmingpoolen.

Hvis du har købt “Ankomst aftenen før”-optionen, kan du præsentere dig på sportslandsbyen mellem kl. 17 og 20 lørdag. Middag mellem 19.30 og 20.30.

Lørdag morgen afslapning, swimmingpool, badminton, pétanque, uorganiseret gåtur, besøg i Arcs-stationen… det er din tur! Sidste frokost fra kl. 12.
Opholdet slutter lørdag før kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Du vandrer for at udforske barokkunsten: Vernettes-kapellen er et must-see for vandrere i Les Arcs. Ved indgangen til Vanoise Nationalpark tilbyder den en enestående udsigt over Bellecôte- og Vanoise-gletsjerne for et øjeblik af ro og fylde. Du vil også opdage toppen af Aiguille Grive og Col d’Entreporte, der er nøglesteder i Les Arcs.
Distance: 10 km, Højdeforskell: +500m / -1000m

Tirsdag – Du tager afsted mod Lac de la Portette. Det er en fredelig tur, hvor du kan slappe af i græsset, med fødderne i vandet og beundre panoramaet over Beaufortain-massivet. Værterne fra den hyggelige Balme-hytte vil kunne tage imod dig for en ekstra afslappende pause.
Distance: 12 km, Højdeforskell: +800m / -800m

Onsdag – Du starter fra Arc 2000 for at tilbringe en idyllisk stund ved Lac des Moutons. Slap af og hold en picnic ved vandkanten, ved foden af Aiguille Rouge og Aiguille du Saint Esprit.
Distance: 10 km, Højdeforskell: +750m / -400m

Torsdag – Søen Lac du retour eller Lac du Petit starter fra Pierre Giret: Et flot program med en fantastisk vandretur midt i gletscherbække, morener og vandfald.
Distance: 8 km, Højdeforskell: +750m / -750m

Fredag – Du tager ud i Rosuel-dalen for at vandre til Lac de la Plagne midt i hjertet af Vanoise-parken, i en magisk indstilling, ledsaget af bruset fra gletscherbækkene.
Distance: 12 km, Højdeforskell: +750m / -750m

Grupperne “Happy Summer 18-25 år” og “Voksne 18-40 år”, der finder sted i den samme uge, vil blive blandet og have de samme instruktører.

Forløbet af dette program gives kun som vejledning.
Det kan ændres eller justeres, afhængigt af tekniske forhold, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde har kun UCPA-lederne autoritet til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Sørg for at du har det nødvendige niveau for dette kursus… hvis du ikke har det nødvendige niveau, vil du ikke kunne blive på denne tur, og vi vil ikke altid have mulighed for at finde plads til dig i en anden gruppe.

Påkrævet udstyr

Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirt(er), åndbart undertrøje (type Odlo, Capilène, Carline), fleece jakke eller stor sweater, vandafvisende jakke (type Goretex), regnponcho, shorts, badedragt, stof bukser, et par leggings eller joggingbukser, et hovedbånd eller en hat, et par handsker, vandreture sokker, vandflaske eller plastflaske minimum 1,5l, kniv, bestik, lille frysepose til at pakke dine snacks i, lille boks som “Tupperware” til frokostsalat, en 30l affaldssæk til at beskytte dine ting i din rygsæk, et lille førstehjælpssæt, lommepenge.
Hvis du er vant til at vandre med et par teleskopiske stave, skal du ikke tøve med at tage dem med.
Glem ikke en lås til dit individuelle skab.

Førstehjælpssæt
Vi anbefaler, at du medbringer et lille, personligt førstehjælpssæt.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du er udsat for specifikke problemer (allergier, osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre problemer med ankler og knæ: “Elasto” type bandager.
– Noget til at rengøre små sår: fugtighedsbevarende kompresser.
– Solbeskyttelse til huden og læberne.
– Noget til at lindre mave-tarmproblemer som følge af ændringer i kost.
– Noget til at lindre hovedpinen og muskelømhed.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apotek om råd, og husk at du skal bære din medicin, så tag kun det absolut nødvendige med.

Vandresko*, rygsæk.
*Føl dig velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har dem.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad om søndagen til frokost om lørdagen.
Måltiderne er til selvbetjening. Du bedes venligst rydde og rengøre dit bord.
Dit program kan omfatte kolde måltider. Tag en vandflaske (1,5 l) med. For at undgå engangsmad bedes du tage en plastikskål, der kan lukkes (af tupperware-typen), plastikbestik, små lynlåsposer, store genbrugsposer …
Drikkevarer er ikke inkluderet.

Til dagens aktiviteter er der mad til rådighed. Men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokoladebarer eller energibarer, så tag nogle med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dages vandreture

Teknisk niveau

Træd på de smukkeste stier og opdag søerne i Haute Tarentaise.