Ankomst og afrejse

Reception på søndag fra kl. 10. Der er indkvartering til rådighed, og du kan hente dit sportsudstyr.
Du kan deltage i de aktiviteter, som sportsbyens team tilbyder, eller benytte dig af sportsfaciliteterne og swimmingpoolen.

Hvis du har købt muligheden “Ankomst dagen før”, kan du ankomme lørdag til sportsbyen mellem kl. 17 og 20. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Lørdag morgen afslapning, swimmingpool, badmington, petanque, vandretur uden ledsagelse, besøg på feriebyen Les Arcs… det er op til dig! Sidste frokost fra kl. 12.00.
Opholdet slutter lørdag inden kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Du vandrer for at opleve barokkunst: Vernettes-kapellet er et must for vandrere i Les Arcs.
Det ligger ved porten til Vanoise Nationalpark og byder på en enestående udsigt over Bellecôte- og Vanoise-gletscherne, hvor man kan få et øjeblik af fred og ro.
Du vil også opleve toppen af Aiguille Grive og Col d’Entreporte, de mest berømte steder i Les Arcs.
Distance : 10 km Højdeforskel: + 500 m / -1000 m

Tirsdag – Du tager af sted til Lac de la Portette. Dette er en fredelig udflugt, hvor du kan ligge på græsset, fødderne i vandet og beundre panoramaet over Beaufortain-massivet. Vagterne på det venlige Balme-refugium vil kunne byde jer velkommen til en ekstra afslappende pause.
Afstand : 12 km, Højdeforskel : + 800m / – 800m

Onsdag – Du forlader Arc 2000 for at tilbringe en tid i en naturskønt område i udkanten af Lac des Moutons. Afslapning og picnic ved vandet, ved foden af Aiguille Rouge og Aiguille du Saint Esprit.
Afstand : 10 km, Højdeforskel : + 750m / – 400m

Torsdag – Le Lac du retour eller Lac du Petit fra Pierre Giret: Et smukt program med i hvert fald en fantastisk vandretur i hjertet af gletsjervandløb, moræneler og vandfald.
Distance: 8 km, højdeforøgelse: + 750 m / – 750 m

Fredag – I tager af sted i Vallon de Rosuel for at vandre til Lac de la Plagne i hjertet af Parc de la Vanoise, i magiske omgivelser, ledsaget af brusen fra gletsjervandløb.
Distance: 12 km, højdeforøgelse: + 750m / – 750m

Grupperne “Happy Summer 18-25 år” og “Voksne 18-40 år”, der finder sted samme uge, vil være blandede og vil have de samme instruktører.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Kontroller venligst, at du har det niveau, der kræves til dette kursus … hvis du ikke har det nødvendige niveau, kan du ikke deltage i dette kursus, og vi vil ikke altid kunne finde en plads i en anden gruppe til dig.

Påkrævet udstyr

Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirt(e), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline-type), polarpelsjakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke (Goretex-type), regnkappe, shorts, badedragt, lærredsbukser, strømpebukser eller træningsbukser, pandebånd eller hat, et par handsker, vandresokker, vandflaske eller plastflaske (mindst 1,5 l), kniv, bestik, en lille frysepose til snacks, en lille Tupperware-boks til frokostsalaten, en 30 l affaldspose til beskyttelse af dine ejendele i rygsækken, en lille førstehjælpskasse, lommepenge.
Hvis du er vant til at vandre med et par teleskopstokke, skal du ikke tøve med at medbringe dem.
Glem ikke en hængelås til din individuelle garderobe.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: bånd af typen “Elasto”.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Vandresko*, rygsæk.
*Føl dig velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har dem.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad om søndagen til frokost om lørdagen.
Måltiderne er til selvbetjening. Du bedes venligst rydde og rengøre dit bord.
Dit program kan omfatte kolde måltider. Tag en vandflaske (1,5 l) med. For at undgå engangsmad bedes du tage en plastikskål, der kan lukkes (af tupperware-typen), plastikbestik, små lynlåsposer, store genbrugsposer …
Drikkevarer er ikke inkluderet.

Til dagens aktiviteter er der mad til rådighed. Men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dages vandreture

Teknisk niveau

Gå på de smukkeste stier og oplev søerne i Haute Tarentaise