Ankomst og afrejse

Velkomst søndag fra kl. 17.00, installation på værelserne, velkomstmøde og præsentation af opholdets forløb.

Middag og overnatning på UCPA-centret.

Lørdag – Tilbage til Avérole – Vincendières -500 ca. 2 timer. Afgang med bus fra Modane station.

Dag for dag program

Mandag – Første vandredag, på programmet, Val Cenis – Bessans +300 ca. 4 timer. Om eftermiddagen begynder vi med en opstigning i RM, derefter vandrer vi under gletsjerne, forbi “pierre des saints” og Bessans-plateauet. Første overnatning i Bessans-gite.

Tirsdag – Afgang fra Bessans, djævlens land, for at slutte sig til stien til det hellige ligklæde i bunden af Avérolle-dalen, +600 ca. 4 timer. Nat i Avérole-hytten.

Onsdag – Afgang fra Avérole-hytten, overgangen til Italien, under Glaciers de la Haute Maurienne’s velvilje mod Gastaldi +1200m, ca. 5-6 timer. Nat i Gastaldi-hytten.

Torsdag – Dag i hjertet af den piemontesiske dal med sine søer og minerallandskaber mod Cibrarrio + 700 m, ca. 4 timer. Overnatning på Cibrarrio-hytten.

Fredag – Sidste store vandredag med passage i 3000 m højde og vilde stier mod Avérole +750 ca. 7 timer. Nat på Avérole-refugiet.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring venligst: en 40 l rygsæk + sovepose + vandrestøvler + vandreflaske.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
5 dages vandreture
Nætter i gite og refugium

Teknisk niveau

Trekking i de høje bjerge