Ankomst og afrejse

Mødet med guiden er fastsat til søndag kl. 18.30 på vandrehjemmet i Concarneau (men du kan ankomme lidt tidligere og indkvartere dig i de værelser, du får stillet til rådighed).
Vandrerhjemmet ligger på Quai de la Croix, ved siden af Marinarium, i centrum af Concarneau. Der kører busser fra Quimper station, også om søndagen, en bus kl. 13.00, der ankommer til Concarneau kl. 13.45, og en anden bus kl. 19.25, der ankommer til Concarneau kl. 20.00. Prisen for bussen er 2,50 €.
Kontakt : christianeravenel@gmail.com

Afrejse efter morgenmaden. Der kører busser til Quimper, så du kan vende tilbage med toget. Spørg på busstationen i Quimper efter det tidspunkt, der passer dig bedst.

Dag for dag program

Dag 2 – I Concarneau, opdagelse af den befæstede by, marinaen og fiskerihavnen. Derefter fra den ene bred til den anden og via en minifærgeoverfart fortsætter vandringen mod Pointe du Cabellou og Pouldohan. Undervejs er der som baggrund en mosaik af landskaber og steder: granitkaos, hvid sandbugt, mudderflader og saltmarker i riaen, tidevandsmølle. Tilbage til vandrerhjemmet.
15 km vandring med en højdeforskel på + 8 m – 6 m.

Dag 3 – Fra Belon til Brigneau via badebyen Kerfany les Pins, en fantastisk vandretur (med nogle udfordrende strækninger) mod øst med en smuk udsigt over havet og øen Groix i det fjerne. I løbet af dagen passerer vi gennem de små lokale fiskerihavne, som stadig er aktive. Tilbage til vandrerhjemmet.
15 km vandring med en højdeforskel på + 85 m – 94 m

D4 – Fra Concarneau en smuk og lang vandretur på 20 km, der går forbi Port La Forêt, hjemhavn for berømte skippere, går langs den storslåede Baie de la Forêt, drejer mod Cap Coz og slutter ved Pointe de Beg Meil. Som prikken over i’et er turen tilbage med båd til havnen i Concarneau.
20 km vandring med en højdeforskel på + 43 m – 36 m

Dag 5 – Formiddagen er afsat til et besøg på slottet Keriolet, som har en meget turbulent historie. Tidligt om eftermiddagen tager vi på en uforglemmelig halvdagstur til Glénanøerne, hvor der er garanti for et landskabsskifte. Hvis solen skinner på stedet, ligner øgruppen Stillehavets hjerte. Mellemlanding på øen St Nicolas, opdagelse af dens historie og dens helt særlige flora og mulighed for at bade. Tilbage til vandrerhjemmet om aftenen.
9 km vandring med en højdeforskel på +54 m – 49 m

Dag 6 – På GR 34 fra den lille havn i Trévignon går turen til Rospico gennem en lille landsby med maleriske huse med stråtag, hvor man kan opleve en goémonovn, passere nær Raguenes-øen og den grønne ø med det storslåede hav så langt øjet rækker. Tilbage til vandrerhjemmet i Concarneau.
15 km vandring med en højdeforskel på + 56 m – 50 m

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

For at få kolde måltider, der er miljøvenlige, bedes du medbringe let bestik og en 0,7 eller 1 liter “Tupperware”-beholder.
Vores råd:
En Tupperware-beholder og bestik til picnic.
Vandretøj og en vindjakke med hætte.
Hat, solcreme og solbriller, badetøj og strandhåndklæde.
En halvanden liters vandflaske, lommelygte og QUIES-bolde.
Vandrestave (valgfrit), hvis du har dårlige knæ.
I tilfælde af regn skal du have et komplet og vandtæt sæt tøj med.
Et par rigtige vandtætte vandrestøvler. Tøv ikke med at investere i dette sidste stykke udstyr, som er uundværligt for vandring, og frem for alt skal du sørge for at få det på plads inden din tur. Det vil være meget nyttigt og vil spare dig for en masse besvær.
Der er sengetøj og tæpper til rådighed på stedet.

Vi opfordrer dig til at medbringe et lille sæt til personlig pleje.
Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
Forebyggelse og behandling af vabler (Compeed bandager og Elasto bandager).
Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: bånd af typen “Elasto”.
Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
Solbeskyttelse til hud og læber.
Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostomlægning
Noget til at lindre hovedpine og smerter.
Noget til at lindre insektbid.
Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Bemærk venligst, at vi ikke udlåner udstyr på dette program, men vandrestøvler anbefales kraftigt.

Forplejning

picnic frokost, varmt måltid om aftenen tilberedt af vandrerhjemmet.
Eventuelle fødevareallergier bedes meddelt på følgende e-mailadresse: christianeravenel@gmail.com

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Båd til Glénan
Adgang til Keriolet Castle

Teknisk niveau

Under dit ophold kan du opleve Cornwalls skønhed fra alle vinkler!