Ankomst og afrejse

Modtagelse om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (i morgen har du adgang til et sikkert lokale til at opbevare din bagage), stille udstyr til rådighed.

For den første dag, kan du praktisere i egen rytme, vores hold giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsråd, vejrinfo, sneforhold, pistinformation.

Råd fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at nyde din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen, under Velkomst Tid og omkring en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om UCPA, livet i sportslandsbyen, de begelede sessioner, der begynder fra næste dag: gruppesammensætning, mødetider, højdepunkterne i ugen.
For off-piste og ski vandring kurser, hurtig info om sikkerhed.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” indstillingen, byder vi dig velkommen mellem 18h og 20h. Hvis du forventer at ankomme efter 20h, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørskoden. Du vil derefter finde en konvolut med dit navn og retningslinjer for at finde dit værelse. Middagen serveres indtil 20:30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyr returneres lørdag før kl. 12.
Deres værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Tirsdag – Heldagsudflugt. Brug af selvklæbende skind, håndtering af sikkerhedsudstyr (D.V.A.). Forventet udviklingssted: Le Tour.

Onsdag – Heldagsudflugt. Begreber for kortlægning og orientering (brug af kort, kompas og højdemåler). Forventet udviklingssted: Le Brévent, Carlaveyron.

Torsdag – Heldagsudflugt, en smuk anvendelsestur. Derefter, om eftermiddagen, stigning til Loriaz hytten. Fondue og overnatning i hytten.

Fredag – Heldagsudflugt, en smuk anvendelsestur. Vandretur omkring Loriaz hytten, derefter nedstigning til Buet landsby, hvorfra vi fortsætter til Le Tour området.

Programmets forløb gives som en vejledning.
Det kan ændres eller justeres, afhængig af tekniske eller organisatoriske faktorer, sikkerhedskrav, eller aktuelle vejrforhold. I disse tilfælde er kun UCPA’s ledelse berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltageres tekniske og fysiske niveau, samt deltageres aktuelle form.

Kontroller nøje det krævede niveau for kurset. Hvis du ikke har det krævede niveau, kan vi ikke altid tilbyde dig et andet program.

Oplysninger om overnatningssteder uden for sportslandsbyen, boligfaciliteter, komfort og catering er givet som vejledende, de er ikke bindende.

Påkrævet udstyr

Dunkeflaske (eller plastikflaske) eller termo, duvetlaken til hytten (dyne er tilgængelige i hytten, af hygiejniske årsager er duvetlaken påkrævet), pandelampe, personlig medicin, lommekniv, lille toiletsæt, toiletpapir, lommepenge.

Kasket eller tørklæde, hue og pandebånd, kvalitets solbriller, kvalitetsmaske, åndbart tyndt undertrøje, t-shirts, sweatshirt, fleece eller tyk sweater, vandtæt jakke som goretex, goretex bukser, strømpebukser eller joggingbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, vanter.
Solcreme af totalbeskyttelsestype og læbepomade.
Til hytten er et duvetlaken afgørende.

Lav et kompromis mellem skiudstyr og bjergbestigningsudstyr: praktisk, komfortabelt, vandtæt, termisk isolerende, let.

Vejret skifter hurtigt i bjergene, og temperaturforskellene kan undertiden være meget store.
Husk at beskytte jer mod både kulde og sol.

Volumen og vægt skal guide jer: Pakning og transport af tasken, vær praktiske frem for alt.

Ski, støvler, bindinger, skind, knive, rygsække, (og sikkerhedsudstyr: D.V.A.) skovle, sonder, slæder.
Af sikkerhedshensyn medfølger batterier ikke, men kan sælges på stedet.
Vi anbefaler, at du medbringer det udstyr (især sko), som du er vant til. Det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra tirsdag til fredag er frokosterne i form af picnic (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før, men det er ikke altid foreneligt med kursusprogrammet).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Liftkort fra mandag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion i Grands Montets og Les Houches, som kun kan besøges med en instruktør, afhængigt af niveau, program og betingelser) i henhold til programmet
Gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

Programmet for at begynde med skitouring i 6 dage