Ankomst og afrejse

J1: Modtagelse mellem kl. 8.30 og 12.30
Frokost i sportslandsbyen
Møde med din instruktør kl. 13.30. Briefing og første session.

Mulighed for at ankomme dagen før som en valgfri mulighed ved din tilmelding eller i sportslandsbyen.

J5: morgen session. Middagsmåltid og afslutning af kursus efter måltidet.

Dag for dag program

J2 til J4: 2 catamaran sessioner om dagen.

Sejlprogrammer baseret på gruppens niveau:

Begyndere kommer hurtigt i vandet for at opdage og forstå, hvordan båden fungerer, de forskellige positioner (styrmand/udstyr), sejlplanerne (situation på vandet i forhold til vinden) og sikkerheden.

De mere erfarne skifter mellem at sætte tekniske færdigheder i spil og at sejle lange strækninger med målet om at udvikle selvstændighed, bådekontrol og navigationshåndtering (maritim sans).

Vi vil foreslå dig forskellige sejlprojekter for at udvikle din kontrol over båden i forhold til forholdene og for at opdage kysten omkring Giens halvøen. Du vil opleve fartens og bådens balance (med trapez og recall). Du vil kunne lege med at sammenligne dine hastigheder, justeringer og ruter på en bane eller ved flåde sejlads.

Vi vil give dig nøglerne til at observere og forstå vindens specifikke karakteristika i forhold til dens orientering og til at vælge det rigtige sejlområde.

Ved afslutningen af kurset vil du normalt kunne bevæge dig selvstændigt i et overvåget sejlområde (svarende til niveauet for at leje en båd).
Hvis der mangler vind, vil vores instruktører tilbyde dig en række land- eller vandbaserede aktiviteter, der giver dig mulighed for at opleve kysten på en anden måde.

Abløbet af dette program er angivet som vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasset afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er kun UCPA-overvågningslederne berettigede til at træffe den nødvendige beslutning eller beslutninger.
Det kan også blive tilpasset i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse: skiftetøj, nødvendigheder og håndklæde til toilet, solbriller, drikkeflaske (eller en plastikflaske), hat, sweater, vindjakke, sejlboardsko eller gamle tennis sko til at gå i vandet, vandfast solcreme, lille rygsæk. Forudse myggespray.
Hvis du har en snorkel og dykkermaske, kan du tage dem med for at nyde det klare vand i Middelhavet i din fritid.
Tag et par sneakers med, de er nyttige for at udforske vores kyststier.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Ophold på katamaran på et enestående vandområde mellem Giens og Porquerolles