Ankomst og afrejse

Velkomst mellem kl. 8.30 og 9.30, start af aktiviteter kl. 9.30. Hvis din transport ikke gør det muligt for dig at være med i tidsplanen, bedes du ankomme dagen før.

Canyoning-dagstur :
En magisk dag i Spanien (Mont Perdu-massivet), et utroligt panorama. Picnic.
Miraval, 5 timers vandaktiviteter i hjertet af smukke kalkstenskløfter med krystalklart turkisblåt vand.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du møde op i sportsbyen fredag mellem kl. 17 og 19.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Værelserne forlades kl. 9.00. Vi vil bede dig om at bidrage til rengøring, udskiftning af brugte lagner med rene lagner og oprydning af dit værelse.

Opdagelse af 2 white water aktiviteter: rafting eller luftbåd og hydrospeed, i 2 sessioner på 1h30 til 2 timer. Frokost i sportsbyen. Opholdet slutter kl. 16.00.

Afslutning af opholdet omkring kl. 16 efter aktiviteten.

Dag for dag program

Dag 2 – Opdagelse af 2 white water-aktiviteter: rafting eller luftbåd og hydrospeed, i 2 sessioner af 1h30 til 2 timer. Frokost i sportsbyen. Opholdet slutter kl. 16.00.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Programmet kan også tilpasses deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), sweatshirt, vandtæt jakke, shorts, badedragt, lærredsbukser, strømpebukser eller træningsbukser, cykel- eller windsurfinghandsker til canyon-aktiviteten, håndklæder. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Vigtige oplysninger:
1 par terrængående sko eller vandresko og et par gamle sko (med pigge til løb) til vandet. Håndklæde, cykel- eller windsurfinghandsker til canyonaktiviteten, en vandflaske eller plastikflaske, 1 lille plastikboks til picnic (af typen “Tupperware”), 1 lille isotermisk pose med en eutektisk plade.

Alt teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
4 sessioner med flodsport

Teknisk niveau

En weekend med canyoning og white water sport i Pyrenæerne