Ankomst og afrejse

Dag 1: Velkommen om eftermiddagen eller aftenen på Arc en ciel-gite i Marginac en Diois.
Vi deler aftensmaden med gruppen og præsenterer kurset.

D4 : Vi går op til det lille bjergmassiv Haut dois, der grænser op til Vercors, for at nå en top med en storslået udsigt over Alperne. Ruten er valgt i forhold til gruppens niveau, så hver enkelt kan gennemføre en komplet vandretur, der er varieret og giver mulighed for udviklingsperspektiver. Stedet er vildt og smukt.
Kurset slutter sidst på eftermiddagen omkring kl. 17.00, afhængigt af togtider.
Hvis du ønsker det, kan du blive indkvarteret om aftenen med måltider og morgenmad (tillæg: 45 euro, som betales på stedet).

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Dag for dag program

Dag 2: Om morgenen tager vi vores første skiløb på et familie-skisportssted. Dette er en mulighed for at give alle de tekniske nøgler til skiløb i alle typer sne og også for at lære hinanden at kende i aktion. Efter en picnic på højderyggen eller i varmen i bjergene, afhængigt af vejret, får vi vores første introduktion til skituren, hvor vi tager skind på, opdager omlægninger og lærer at bruge en DVA.

Dag 3: Vi tager af sted på en dags vandretur i hjertet af naturreservatet Vercors High Plateaux. Vi finder vores egen rytme for progression og tilpasser vores teknik til relieffet med guidens råd. Derefter efter en snack, de første sving og spor i jomfruelig sne. Tilbage i varmen, aperitif og hyggelig aften.

Påkrævet udstyr

En rygsæk på mindst 30 liter
En vandflaske og/eller termokande
En pandelampe
Hat, hjelm, handsker, briller, solcreme
Goretex-bukser plus strømpebukser eller særlige skiturbukser
En eller to T-shirts, der er tilpasset anstrengelserne, en polarpels og en jakke i goretex-stil (eventuelt en lille dunjakke)
En lille førstehjælpskasse med et sæt til at fjerne vabler

Og naturligvis tøj til hytten, håndklæder.
Der er sengelinned til rådighed.

Og til miljøansvarlige kolde måltider bedes du medbringe let bestik og en beholder af Tupperware-typen med en kapacitet på ca. 0,7 l.

Alt teknisk udstyr (skiture, skind, knive, skovl, sonde, DVA) leveres af UCPA. Bortset fra skitøjsstøvler, som du skal leje på dit bopælssted, idet du skal sørge for at tilpasse dem til din fodform. Hvis dette ikke er muligt for dig, bedes du kontakte os.

Forplejning

Måltider tilberedt af friske og lokale produkter. Laurence er særlig omhyggelig med bordets kunst.
Picnic ved frokosttid på stedet for vandreturen. Picnics tilberedes om morgenen af os.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension
Skitouringudstyr (undtagen støvler)
Nødvendigt sikkerhedsudstyr
Transport med minibus
Tilsyn af en bjergguide

Teknisk niveau

En smuk flugt i Vercors