Ankomst og afrejse

Mødested søndag eftermiddag ved sportsbyen kl. 17.30.
Velkommen, installation. Velkomstdrink og, inden middagen, præsentation af ugen.

Om lørdagen er der fri vandretur i landsbyen eller i bil på Grand Canyon-bakkerne.
Opholdets afslutning og afgang med UCPA-bussen kl. 10.00 til Aix-en-Provence TGV-station om morgenen med ankomst kl. 12.30.
Mulighed for personer med bil for at benytte Sainte-Croix-søen (kano, vandcykel).

Dag for dag program

Mandag – Klatreskoler for at forbedre sig, særligt kursus for begyndere.
Efter en god dag med klatring vil vi afslutte vores dage i den smukke sø i Sainte-Croix.

Tirsdag & onsdag – Afgang til Annot, en times kørsel fra Verdon. For at variere fornøjelserne kan du også nyde de røde sandstensblokke. Selv om de ikke er lige så berømte som dem i Fontainebleau, har klipperne i Annot spektakulære former og farver, og modtagelsen er generelt ret god. Denne gang vil du bevæbnet med Crash-Pad gå på opdagelse i denne blomstrende aktivitet: Bouldering! Nat i Annot onsdag aften i en gite.

Torsdag og fredag – Bouldering
Derefter vil vi, afhængigt af dit niveau, tage fat på forskellige temaer såsom :
– Grundlæggende teknikker: at gøre sig klar, at sætte en quickdraw på, linkmanøvren, at bøje et reb, at sikre en anden, at sikre en leder, at parere, at sikre en leder, at parere, at abseile, at kommunikere…
– Klatrebevægelser: grundindstilling, fodstilling, føringsklatring, fald, modsætninger, krydsninger, gruppering-ungruppering, forflytninger…
– Læsning af en rute, identifikation af forskellige greb, variation af progressionstempo, vejrtrækning, afslapning, styring af anstrengelser, selvtillid og engagement.
– De vigtigste faktorer for progression i forhold til dit niveau.
– Pointgivning, regler for aktiviteten, klassificering og udstyr af en klippe, det naturlige miljø (stedets geologi, flora og fauna), læsning af et topografi, udstyr.

Du klatrer som sekundær klatrer og som leder i to grupper på 2 personer på ruter, der er tilpasset dit nuværende niveau. Vi vil gå på forskellige klipper for at variere stilarter og få dig til at opdage alle stedets rigdomme. Vi tager oftest på en dagstur med et koldt måltid. Ved afslutningen af dette ophold vil du, uanset dit niveau, have gjort fremskridt i de forskellige registre og have nøglerne til at fortsætte med at klatre med mere glæde, effektivitet og sikkerhed.

Påkrævet udstyr

Shorts eller strømpebukser, træningsdragt, joggingdragt eller lærredsbukser, tank top eller t-shirt, sweatshirt, pullover eller fleece, vindjakke, badedragt, tennissko, kasket, halstørklæde eller hat, vandflaske (uundværlig) og kniv, solcreme.
Til picnicpakken skal du medbringe en Tupperware. Glem ikke dit eget lille apotek, der er intet apotek i landsbyen.

Eventuelt din egen pose magnesium og handsker til tilbagekaldelse. Der er en lille klatrebutik i landsbyen.

Klatresko, sele, reb og karabinhager, nedtrapper, hjelm, rygsæk.

Du kan medbringe dit eget udstyr.

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer baseret på lokale produkter, der svarer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg med bacon, frisk frugtjuice…
Klimaet i Alpes-de-Haute-Provence tillader

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
10 klatresessioner

Teknisk niveau

Klatring, bouldering, introduktion til lange ruter, en blanding af alle disse ingredienser