Ankomst og afrejse

Velkommen om søndagen fra kl. 8.00 til senest kl. 17.30.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit skipas.

Søndag eftermiddag giver vores teams dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.
Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle oplysninger om de superviserede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 17.30 og 19.30.
Dit udstyr og skipas vil blive leveret den næste dag.
Hvis du ønsker at ankomme efter kl. 19.30, er det absolut nødvendigt at bede om adgangskoden til sportsbyen via e-mail: contamines.sec@ucpa.asso.fr

Efter en sidste formiddag uden tilsyn slutter opholdet senest lørdag kl. 14.00.
I skal have afleveret jeres udstyr og forladt jeres værelse inden da (tak for den lille hjælp, I fik).

Dag for dag program

Mandag morgen begynder du din træning i skøjteløb: gennemgang af de forskellige trin, tekniske råd, videoanalyse, konditionsøvelser. Om eftermiddagen tager du på snesko-tur for at bevare cardiotilgangen, med en session baseret på indsatsstyring og iltning.
Tirsdag om morgenen arrangeres din sneskoudflugt via skiliftene, du når toppen af Contamines Montjoie-Hauteluce-området og Col du Joly med sit 360° panorama og sin betagende udsigt over Mont Blanc.
Om eftermiddagen er der biathlonskydning på 10 meter: sikkerhedsregler, teknikker for liggende og stående biathlonskydning, kombination af ski og skydning.

Onsdag formiddag, Biathlon-session med 50m skydning: sikkerhedsregler, overførsel af viden fra 10m skydning, 10m liggende kamp, biathlon-skibeskydning tilbage. Om eftermiddagen går du på snesko til La Balme-alpine græsgange.

Torsdag er der en dagsudflugt til de typiske hytter i Colombaz gennem vidunderlige græsgange, hvor du vil blive fordybet i vinterens bjerge og opleve faunaen, floraen og det lokale bjergmiljø.

Fredag, Biathlon-dag med indstilling af din riffel, læring af “klikkene”, analyse af vindens indvirkning, biathlon-skibøffel til ryggen liggende/stående. Om eftermiddagen vil du opleve biathlon i konkurrence, vi foreslår en Challenge i officielt løbsformat … bare for at “varme op” lidt.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan blive ændret eller ændret i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Teknisk tøj egnet til biathlon

Til sneskovandring: Vandtætte vandresko, vintertøj til bjergbestigning: vandrebukser, strømpebukser, 2 fleecejakker, goretexjakke, 2 par handsker, 1 par solbriller med UV-filter (niveau 3), hue, gamacher, vandflaske, kniv, solcreme, hat eller kasket, rygsæk, plastikposer og -bakker til beskyttelse af dine ejendele. Ingen skidragt til vandring.
Til wellness-området
1 badedragt og 1 håndklæde.

Medbring en hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner stilles til rådighed af UCPA).

Alt teknisk udstyr til biathlon og snesko

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Skilifte til Domaine des Contamines på snesko
Snesko- og biathlonudstyr
5 sessioner med snesko, 12 timer med instruktør
5 biathlon-sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Vil du opleve bjergene om vinteren på en anderledes måde? Biathlon og sneskovandring giver dig flere frostglade fornøjelser!