Ankomst og afrejse

Velkommen om søndagen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen, brusere og bagage til rådighed) og udlevering af udstyr.

Første skridt på ski, i selvstændigt regi om eftermiddagen, i Bessans skiområde.
Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag!
Velkomstdrink sidst på eftermiddagen sammen med din instruktør.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag morgen vil du lære det grundlæggende i langrend. Stangtræk, fremdrift, skiorientering, styring af anstrengelserne, din instruktør vil vejlede dig til at få det bedste ud af din skiløb. Om eftermiddagen vil du gennemføre din første session på 10m skydebanen.

Tirsdag formiddag tager du skiene på igen for at perfektionere din skisport ligesom om eftermiddagen, hvor du også perfektionerer dit skydeskud på 10m-mål.

Onsdag formiddag går du yderligere ind i skøjteteknikken for at mestre stigninger og nedkørsler. Om eftermiddagen gør du som de professionelle, med en 50m skydesession, hvor det bliver meget seriøst.

Torsdag tager I af sted til en smuk dag med langrend, I bevæger jer fra Bessans-plateauet for at vælge det bedste sted i øjeblikket (Aussois, Ambin eller Bonneval sur Arc).

Fredag morgen vil din instruktør foreslå en langdistance skøjteløbssession for at arbejde på din udholdenhed, men også på styringen af din indsats. Eftermiddagen vil være en udfordring: efter en start på 50m-målene vil din instruktør arrangere en udfordring i en løbssituation. På jeres pladser… vær klar… go !!!!

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten giver vi dig ski, støvler og stave. Der er rifler til rådighed til skydesessioner.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i en turistbolig ELLER i UCPA Village i Val Cenis i juleugen
Fuld pension
Skøjteudstyr af høj kvalitet, riffel til biathlon
Skipas
10 overvågede skøjte- og biatlonpas under opsyn

Teknisk niveau

Skøjteløb og biathlon på én uge: en perfekt cocktail på Bessans-plateauet