Ankomst og afrejse

Hele holdet afventer dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes der gratis og venlige aktiviteter: turneringer, vandsportsaktiviteter, fitness …

Fra kl. 18.30 er der velkomst briefing og præsentation af holdet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold. Derefter møder du din instruktør for at dele ugens planlægning før velkomstdrikken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst give os besked dagen før inden kl. 19.30.
Hvis du har købt optionen om at ankomme dagen før, bedes du præsentere dig på sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den enestående ramme en sidste gang. Slutningen på opholdet er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Møde med din træner, som vil følge din progression hele ugen. For ham er det meget vigtigt at dele holdånden, især i denne sport. Hans mål: at kunne fremme hver deltagers fremskridt i deres eget tempo ved at bruge gruppens dynamik. På denne første dag, lærer du sikkerhedsreglerne og finder dit niveau af progression. Om aftenen mødes alle klokken 5-7 for en ny aktivitet. En god middag på terrassen med udsigt over stranden, vil det være tid til at starte aftenens underholdning, foreslået af vores team.

Tirsdag – En guidet lektion i løbet af dagen. Din anden dag giver dig mulighed for at finjustere dine baser og give din træner mulighed for at individualisere sine råd. Resten af dagen, afhængigt af tidsplanen, kan du fortsætte med at forbedre din teknik i beachvolley eller nyde de mange sportsfaciliteter på Bombannes-stedet. Efter sporten venter vores sejlteam på dig ved spidsen for en ekstraordinær vandaktivitet. Du tester, i en landlig indstilling, de nye tendenser og de nye værktøjer fra vores “sejlervenner”. Om aftenen kan der direkte på terrassen tilbydes en koncert, som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor danseaften.

Onsdag – Aftenen er ofte rig på følelser, så vi foreslår en roligere morgen på Bombannes-stedet. Vores cateringteam tilbyder en brunch, for dem der vælger at sove længe. Om eftermiddagen venter din træner på dig på banerne for at fortsætte din progression. Tilbage i sportslandsbyen vil en ny aften blive foreslået…

Torsdag – En lektion om morgenen eller eftermiddagen. Fra 5-7 gør vores wakeboardhold dig begejstret med en trickfyldt og dynamisk demonstration lige foran sportslandsbyen. Tonen er sat, aftenen lover at være godt underholdende.

Fredag – Ugens sidste lektion. Du anvender alle de gode råd, din træner har givet dig hele opholdet. Fra kl. 18.30 mødes alle grupper på terrassen til ugens gennemgang. Vores cateringteam tilbyder en festlig buffet på terrassen, inden vi går videre til den legendariske sidste aften “Bombannesque”.

Dette program er givet som vejledende.
Det kan blive ændret eller tilskrives, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedshensyn eller de aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-toget lederne bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltageres tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit ekstra tøj uden at glemme et par gamle sko til vandsport og cykling. Sørg for solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Planlæg en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 gange beachvolleyball med en instruktør
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Strandvolley ved søbredden mellem fyrreskov og havet