Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig på søndag hele dagen fra kl. 9.00. Fra kl. 14.00 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandaktiviteter, fitness…

Fra kl. 18.30, velkomstbriefing og præsentation af holdet, som vil ledsage dig under hele dit ophold. Derefter møde med din instruktør for at dele ugens program med ham inden velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20.00, bedes du informere os dagen før kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17.00 og 20.00.

Sidste morgen til at pakke dine ejendele, frigøre dine værelser og nyde de enestående omgivelser en sidste gang.
Opholdet slutter kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør, som vil følge dine fremskridt i løbet af ugen. For ham er det meget vigtigt at dele holdånden, især i denne sport. Hans mål er at hjælpe hver enkelt deltager med at gøre fremskridt i sit eget tempo ved at udnytte gruppens dynamik. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og hvordan du kan bestemme dit niveau af fremskridt. Om aftenen mødes alle i 5-7 til en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt over stranden er det tid til at starte aftenunderholdningen, som vores team foreslår.

Tirsdag – Et overvåget kursus i løbet af dagen. Din anden dag giver dig mulighed for at forfine dine grundlæggende færdigheder og din instruktør giver dig individuelle råd. Resten af dagen kan du, afhængigt af skemaet, fortsætte med at perfektionere din teknik i beachvolleyball eller benytte dig af de mange sportsfaciliteter på Bombannes’ område. Efter sporten venter vores sejlerhold på dig på stedet for en enestående nautisk animation. I naturskønne omgivelser kan du prøve de nye tendenser og de nye understøtninger af vores sejlsportsvenner. Om aftenen, direkte på terrassen, vil der blive tilbudt en koncert som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor dansegulvfest.

Onsdag – Da aftenen ofte er rig på følelser, foreslår vi en mere rolig formiddag på Bombannes-pladsen. Vores cateringteam tilbyder en brunch for dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen venter din instruktør på dig for at fortsætte dine fremskridt. Tilbage i sportsbyen vil en ny aften blive foreslået dig…

Torsdag – 1 lektion om formiddagen eller om eftermiddagen. I 5-7 vil wake-holdet få dig til at drømme med en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran sportsbyen. Tonen er sat, aftenen lover at blive meget livlig.

Fredag – Sidste lektion i ugen. Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig under hele dit ophold. Fra kl. 18.30 mødes alle grupper på terrassen til en afrapportering af ugen. Vores cateringteam byder på en festlig buffet på terrassen, inden den legendariske sidste “Bombannesque”-aften.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring dine egne håndklæder, skiftetøj og et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasketter, briller). Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit klædeskab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 gange beachvolleyball med en instruktør
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Beachvolleyball på søens bred mellem fyrreskoven og havet