Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes der gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness.
Fra kl. 18.30, informationsmøde, præsentation af holdet, der vil være med dig gennem hele dit ophold. Lige bagefter, mødes du med din instruktør for at dele ugens planlægning før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst give os besked dagen før inden kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du møde op på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine sager, frigøre værelserne og nyde den enestående ramme en sidste gang. Opholdets slutning er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør, som vil følge din progression hele ugen. For denne sidstnævnte er det meget vigtigt at dele teamånden, især i denne sport. Hans mål: at kunne fremskride hver deltager i sit eget tempo ved at bruge dynamikken i gruppen. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og placerer dit progressionniveau. Om aftenen mødes alle i 5-7 for en ny aktivitet. En god middag, på terrassen med udsigt til stranden, vil det så være tid til at begynde aftenens animation, der er foreslået af vores team.

Tirsdag – En superviseret klasse om dagen. Din anden dag giver dig mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder og din instruktør til at individualisere hans råd. Resten af dagen kan du, afhængigt af tidsplanen, fortsætte med at forbedre din teknik i beachvolley eller nyde de mange sportsfaciliteter på Bombannes webstedet. Efter sporten venter vores sejlhold dig på spidsen for en ekstraordinær nautisk animation. I en landlig setting tester du nye trends og nye læreplaner fra vores “sejl” venner. Om aftenen kan en koncert blive foreslået for dig direkte på terrassen, som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor dancefloor aften.

Onsdag – Aftenen er ofte rig på følelser, så vi tilbyder en roligere morgen på Bombannes webstedet. Vores cateringteam tilbyder en brunch for dem, der vælger at have en fridag. Om eftermiddagen venter din instruktør dig på banerne for at fortsætte din progression. Tilbage i sportslandsbyen vil der blive foreslået en ny aften for dig.

Torsdag – 1 klasse om morgenen eller om eftermiddagen. I 5-7 får holdet dig til at drømme ved at give dig en demo fuld af tricks og dynamik lige foran sportslandsbyen. Tonen er sat, aftenen lover at være godt animeret.

Fredag – Sidste undervisning af ugen. Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig i løbet af opholdet. Fra kl. 18.30 mødes alle grupper på terrassen til ugens debriefing. Vores cateringteam tilbyder en festlig buffet på terrassen, før vi går over til den legendariske sidste “Bombannesque” aften.

Forløbet af dette program er angivet til orientering.
Det kan underkastes ændringer eller tilpasninger, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-vejledningscheferne autoriseret til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par slidte sko til vandaktiviteter og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, kasket, briller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 gange beachvolleyball med en instruktør
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Strandvolley ved søbredden mellem fyrreskov og ocean