Ankomst og afrejse

Du er tilmeldt BAFD’s generelle uddannelseskursus. Denne uddannelse foregår på en kostskole på landbrugsskolen i Saint Germain en Laye.

Du forventes at være på følgende adresse
Landbrugs- og gartnerihøjskolen i Saint Germain
Route forestière des Princesses
78100
Saint-Germain-en-Laye

Den første dag er afsat til installation, videnslege, præsentation af uddannelsesprogrammet og tilrettelæggelse af ugen.
OBS: Enhver forsinkelse vil medføre, at kurset ikke kan godkendes, og underviserne vil ikke være forpligtet til at acceptere dig i uddannelsen. Det er op til dig at træffe de nødvendige foranstaltninger.

Uddannelsen slutter kl. 17.00.
Den sidste dag er afsat til kollektive og individuelle evalueringer og til at rydde op i de lokaler, der blev brugt under uddannelsen.

Dag for dag program

Glem foredraget! Vores undervisningsmetode er baseret på kollektiv energi og handling og har til formål at give individuel støtte, så du kan gøre fremskridt og få succes.
Vi prioriterer derfor udveksling og praktiske situationer: teamwork, kollektiv feedback, casestudier, debatter/fora, rollespil osv. Alle er involveret i uddannelsen gennem deres praksis, analyse og refleksion.
Teorien præsenteres på en legende måde. Den beriges af undervisernes erfaringer. Formidleren vil kunne inddrage sin indsats i en pædagogisk tilgang gennem et formidlingsprojekt.
Det indhold, der dækkes i hele det generelle uddannelsesforløb, gør det muligt
At forberede instruktøren på at udøve følgende funktioner:
At udarbejde og gennemføre et pædagogisk projekt i overensstemmelse med det pædagogiske projekt og under overholdelse af de lovgivningsmæssige rammer for kollektivt modtagelse af mindreårige sammen med det pædagogiske projekt og under særlig hensyntagen til modtagelse af mindreårige med sundhedsproblemer eller handicaps;
at placere sit engagement i den sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige kontekst;
at koordinere og sikre uddannelsen af animationsteamet;
at lede personalet og lede centret;
at udvikle partnerskaber og kommunikation.
At ledsage direktøren i udviklingen af kompetencer, der gør det muligt for ham/hende at formidle og dele republikkens værdier, især den verdslige verden.
Uddannelsestimerne er som følger:
[Kostskole] Ankomstdag: kl. 10.00
Følgende dage: kl. 9.00-12.30; kl. 14.00-19.00
Afrejsedag: kl. 9-12.30; kl. 14.00-17.00

Påkrævet udstyr

Medbring afslappet tøj og sportssko, en notesbog og om muligt en computer eller tablet.

Uddannelsesmaterialet leveres af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering – Forplejning

Teknisk niveau

Få din tur til at leve UCPA-oplevelsen ved at blive direktør!