Ankomst og afrejse

Træningen begynder kl. 18.00 den første dag.

Du har en aftale på :
Domaine de Bilhervé
56840 Ile d’Arz
Telefonnummer: 02.97.44.34.34.00

Den første dag er afsat til installation, til videnslege, til præsentation af træningsprogrammet og tilrettelæggelse af ugen.

OBS: enhver forsinkelse vil medføre, at kurset ikke bliver godkendt, og underviserne vil ikke være forpligtet til at acceptere dig i uddannelsen. Det er op til dig at træffe de nødvendige foranstaltninger.

Træningen slutter kl. 15.00.
Den sidste dag er afsat til kollektive og individuelle evalueringer og til at rydde op i de lokaler, der blev brugt under uddannelsen.

Dag for dag program

Glem foredraget.
Vores undervisningsmetode er baseret på kollektiv energi og handling. Den sigter mod at give individuel støtte for at hjælpe dig med at gøre fremskridt og få succes.

Vi prioriterer derfor udveksling og praktiske situationer: teamwork, kollektive præsentationer, casestudier, debatter/fora, rollespil osv. Alle er involveret i uddannelsen gennem deres praksis, analyse og refleksion. Teorien præsenteres på en legende måde. Den beriges af undervisernes erfaringer.

Det indhold, der dækkes gennem hele det generelle uddannelseskursus, forbereder dig til de forskellige roller og funktioner som facilitator:
opdagelse af de forskellige typer af aktiviteter: store lege, aftenfester, sange, manuelle aktiviteter, udtryk,…
kendskab til barnet: behov efter aldersgruppe, mulige aktivitetstyper, teenageadfærd forvaltning af gruppen og det daglige liv: individuel opfølgning af barnet, konflikthåndtering
regler og sikkerhed: aktivitetslederens ansvar, tilsynsstandarder, rejser og transport, forvaltning af svømmetid, instruktioner og tilrettelæggelse af aktivitetstiden
pædagogisk engagement: sekularisme, sociale spørgsmål, handicapsituationer, køn og seksualitet
teknikker til at søge et praktikophold: hvordan man går til værks, hvordan man skriver et CV og et følgebrev, hvordan man består en samtale

Tidsplanen for kurset er som følger

Ankomstdag: kl. 18-19; kl. 20.30-22
De følgende dage: kl. 9-12.30; kl. 14-19; kl. 20.30-22
Afrejsedag: kl. 9-12.30; kl. 14-15.00

Påkrævet udstyr

Medbring :
afslappet tøj og sportssko
noget til at tage noter
Eventuelt tilbehør til arrangementet: udklædning, instrumenter osv.

Undervisnings- og sportsudstyret stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Forplejning på stedet

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning

Teknisk niveau

Få din tur til at leve UCPA-oplevelsen ved at blive BAFA-animator!