Ankomst og afrejse

Reception om søndagen fra kl. 14.00 til 18.00.
(bemærk venligst TER-tidsplanen mellem Marseille og Niolon)

Det er at foretrække at ankomme før kl. 18.00, da det giver dig mulighed for at finde dig til rette og opleve sportsbyen.

Vi giver dig dykkerudstyret ved din ankomst, du skal tage dig tid til at prøve det, så den første session mandag morgen foregår under de bedste forhold.

Velkomstdrink kl. 19.00, efterfulgt af middag kl. 19.30.

For alle ankomster efter kl. 18.00 bedes du kontakte receptionen.

Opholdet slutter lørdag kl. 14.00.
Værelserne skal være forladt senest kl. 10.00.

Dag for dag program

D2 til D6 : 9 dyk i autonomi

Dag 2: Første rehabiliteringsdyk. Vi viser dig et sted med flere dybder i nærheden af vores center, som giver dig mulighed for at komme tilbage i vandet under de bedste forhold. Du vil få mulighed for at blive fortrolig med vores team og lære de dykkere at kende, som du vil dele ugen med.

Dag 3: Hvis vejret tillader det, vil vi tilbyde dig flere fjerntliggende steder om morgenen for at forbedre din teknik til dybdedykning, din dekompressionsstyring og for at opdage den rige undervandsverden i Marseille.
Om eftermiddagen vil dykkerstederne være tættere på centrum og i et mindre dybt område end om morgenen. Du vil kunne benytte dig af længere dykninger for at opdage de emblematiske arter af fauna og flora på den blå kyst.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring skiftetøj, et meget godt myggespray, 2 hængelåse (30 eller 40 mm), solcreme og en vandflaske.
Forordningen kræver, at dykkere, der overskrider 20 meters dybde i forbindelse med udforskning, autonomi eller uddannelse (dykkere ved afslutningen af niveau 2-uddannelse eller PE-40-kvalifikation), skal være udstyret med en dykkercomputer, der kan beregne dekompressionen.
Husk at medbringe dit eget instrument. Det er muligt at leje et på stedet (3 euro pr. dag).

Sportsbyen er udstyret med en opblæsningsstation, 2 bådbåde med 30 pladser, 3 RIB’er med 18 pladser og 200 komplette Scubapro-udstyr.
Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, leveres af UCPA, bortset fra dykkercomputer og neoprenstrømper.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
9 dyk i autonomi
Specifikt udstyr undtagen dykkercomputeren
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Dykning på Côte Bleue, de andre bugter i Marseille