Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen. Første dyk kl. 14. Frokost tilgængelig i sportsbyen.
Afhængigt af tilgængelighed kan du muligvis ankomme dagen før. Information, priser og bookinger via e-mail eller ved at ringe direkte til sportsbyen.

Kurset slutter kl. 14.
Værelserne forlades kl. 11.30.

Dag for dag program

D2 – D6: 5 fridykningssessioner og 3 yogasessioner.

Den første session vil være en introduktion til fridykning, der starter med en præsentation og afprøvning af udstyr. Dette efterfølges af en session på overfladen for at lære eller tjekke dine snorkelteknikker og brug af maske. Vi vil også benytte denne session til at finjustere din vægtning, idet vores tilgang er baseret på brugen af justeret vægtning (ingen overvægt).

De følgende dage vil yogasessionerne finde sted om morgenen og fridykningssessionerne om eftermiddagen. Yogasessionerne vil være forbundet med fridykning, så du kan mærke de gavnlige effekter i vandet.
Dine fremskridt vil overraske dig, og effekten vil kunne mærkes.
I fridykning vil forskellige discipliner blive dækket: konstant vægt (nedstigning til en tilpasset dybde), dynamisk (færdiggørelse af en distance) og statisk (fridykning uden at bevæge sig baseret på sindet).
Ugen slutter med en sidste fridykningssession, hvor du deltager i en snorkeltur, hvor du kan bruge det, du har lært i løbet af ugen.

Dette program er kun vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasset i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Dette program er kun vejledende.
Det kan blive ændret eller justeret i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring skiftetøj, et godt myggemiddel, 2 hængelåse (30 eller 40 mm), solcreme og en vandflaske.

Alt nødvendigt udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Helpension og måltider
5 fridykningssessioner
3 yoga-sessioner
Aftenunderholdning

Teknisk niveau

Oplev fridykning med yoga på denne 100% zen-ferie