Ankomst og afrejse

D1 og D2 – Fly til Kathmandu (overnatning i flyet). Modtagelse i lufthavnen og transport til byen. Middag til fri afbenyttelse. Overnatning på hotellet.

D-14 – Fri tid i Kathmandu (måltider på egen hånd) og fly hjem.

D-15 – Ankomst af flyet.

NB: Afhængigt af det anvendte flyselskab kan returflyvningen indebære afgang fra Kathmandu D14, overnatning i flyet og ankomst D15 eller overnatning på hotel D14 og dagflyvning D15.

Dette program er kun vejledende. Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Dag for dag program

Dag 3 – Kørsel til Himalaya (200 km)
Tidlig afgang med bus til Pokhara. Vejen går gennem det kuperede område mellem Terai-djunglen og Himalaya-kæden. Efter 8 timers kørsel når vi Khoramukh (1000 m), startpunktet for vores trek. Vi starter til fods med en kort opvarmning og en stejl opstigning gennem trapper for at nå den smukke Gurung-landsby Lwang (1450 m), der er specialiseret i te-dyrkning. Smuk udsigt over dalen og de omkringliggende landsbyer. Panorama mod nord af Mardi Himal, Macchapuchare og Annapurna III. Velkomst og overnatning i beboerens hus. 1½ times gåtur. Højdeforøgelse på 450 m. Overnatning i en lokal beboers hus i Lwang (1450 m). Vandring på 10 etaper (fra 1000 m til 4000 m højde).

Dag 4 – Fra Lwang er der en god stigning gennem rhododendronskove, hvor vi måske ser hjorte og mange fugle. Frokost i Pitam Deurali (2100 m), derefter en til tider stejl nedtur ad en lille sti til landsbyen Landruk. 6 timers vandring. Højdeforøgelse 650m / tab 400m. Overnatning i en lodge i Landruk (1700 m).

D5 – Gradvis nedstigning forbi smukke vandfald. Kryds Modi Khola-floden på en hængebro ved New Bridge (1340 m). Frokost ved Jhinu Danda (1780 m), evt. bad i de varme kilder. Stejl opstigning til Chomrung, en af de største byer i regionen, domineret af Annapurna South, Hinchuli og Machapuchare. 5 timers vandring. Stigning på 550 m / tab på 100 m. Overnatning på en lodge i Chomrung (2150m).

Dag 6 – Nedgang til Chomrung-floden ad trapper og derefter en stejl stigning til Sinuwa (2350 m). Storslået udsigt over Machapuchare. Vi går ad en balkonvej gennem skoven til Bamboo Lodge (2300 m) og derefter til Dhovan. 6,5 timers vandring. Højdeforøgelse på 750 m / tab på 300 m. Nat i en lodge i Dhovan (2600 m).

D7 – Gradvis opstigning gennem rhododendronskoven til Deurali (3200 m). Efter frokost fortsætter vi vores vandring til Machapuchares base camp. 5 timers vandring. Højdeforøgelse 1200m / tab af 100m. Overnatning i Machapuchare-basecampen (3700 m).

D8 – Om morgenen går vi op til Annapurnas sydlige basecamp (4130 m). 2 timers vandring. Højdemæssig stigning på 430 m. Om eftermiddagen kan du udforske det omkringliggende område for at komme tættere på gletsjerne. Overnatning på en lodge i “Annapurna Sanctuary” (4130 m).

Dag 9 – Ved solopgang kan du nyde en uforglemmelig 360°-udsigt over Annapurnamassivets 13 tinder fra “Annapurna Sanctuary”. Derefter ned til “Hotel Himalaya” (2900 m) via stien op ad bakke. Efter frokost går du ned til Bamboo. 6.30 minutters gang. Stigning på 100m / tab på 1920m. Overnatning på Bamboo Lodge (2310 m).

Dag 10 – Anden lange dag med vandring. Ca. 3 timers vandring for at nå Chomrung (2150 m). Frokost, derefter fortsætter vi på bjergsiden ved Ghurjung-hamlet, krydser Kimrong Khola på en hængebro (1950 m) og klatrer derefter 200 m op til Chuile, et hamlet, der ligger på en skulder i udkanten af skoven. 6-7 timers vandring. Højdeforskel + 700 m / – 840 m. Nat i en lodge i Chuile (2170 m).

D11 – Klatring gennem tæt skov befolket af “entelle-aber” (langurer) til Tadapani (2630 m), derefter en kort nedtur før en stejlere stigning til det lille Banthanti Deurali-pas (3100 m), hvorfra Dhaulagiri-massivet kan ses bedre. Herfra følger vi højderyggen gennem rhododendron og når hurtigt frem til landsbyen Ghorepani. 6 timers vandring. Højdeforøgelse 1000 m / tab 300 m. Overnatning på en lodge i Ghorepani (2860 m).

D12 – Om morgenen valgfri opstigning til Poon Hill (3200 m) med en smuk udsigt over de omkringliggende bjergtoppe. Efter morgenmaden en stejl nedstigning (trapper) til Hille (1430m), derefter overførsel med jeep til Nayapul, hvorfra vores køretøj kører os tilbage til Pokhara. 6 timers vandring. Stigning på 350m / tab på 1800m. Slutning af dagen fri og slap af på bredden af søen. Overnatning på hotel i Pokhara.

D-13 – Bus fra Pokhara til Kathmandu. Ankomst sidst på eftermiddagen. Fri tid til frokost. Overnatning på hotellet.

Påkrævet udstyr

Medbring 2 stykker bagage (1 i kabinen og 1 i lastrummet):
– 1 rygsæk (30 liter) til vandreturen (bruges som håndbagage på flyet)
– 1 stor rejsetaske (bruges som lastrumstaske til flyrejsen, maks. 18 kg til flyrejsen, maks. 12 kg til trekket, ekstra kg vil blive opkrævet, mulighed for at efterlade rejseeffekter i Kathmandu i en lille opbevaringstaske).
Kuffert skal undgås for enhver pris.

Anbefalet personligt udstyr
1 meget varm dyne
Sækkelagen (valgfrit)
Varme sokker
Lette sokker
Letvægtsbukser
Varme bukser
Varmt undertøj
Varm trøje eller fleece
Meget varm dunjakke eller anorak
Regntøj som f.eks. en poncho
varm hat
Et par meget varme handsker eller vanter
Shorts
T-shirts eller poloshirts
Tørklæde
Hovedbeklædning
Lommetørklæder
Solcreme
Læbestift
Badedragt
Solbriller (et par ekstra briller på recept til de berørte)
Minitoiletartikler
Vandflaske af metal eller en brudsikker termokande
Elektrisk lommelygte med 2 ekstra batterier (praktisk pandelampe)
2 store plastikposer
Kamera
Lidt let tøj til turen og opholdet i Kathmandu

Fodtøj:
Vandresko (vandresko af trekking-typen)
kondisko

ALT ER KLART.
Bemærk venligst: soveposen er ikke inkluderet i prisen.

Forplejning

Under razziaen er der vestlig og lokal mad: bl.a. chapatis, en slags pandekage, der erstatter brød, og som kan spises med salt eller sukker, og ris i alle afskygninger. Restaurant i Kathmandu (på egen regning), regn med 500 rupee for et simpelt måltid på en lokal restaurant, op til 1000 rupee på en mere sofistikeret restaurant.

Inkluderet med rejsen

Overførsler
Tilsyn
Indkvartering
Forplejning under vandreturen
Trekkingtilladelse
Og hvis du har købt programmet med fly: internationale fly og lufthavnstransport

Teknisk niveau

Vandretur af middelhøj sværhedsgrad, der giver adgang til et højtliggende bjerglandskab