Ankomst og afrejse

Velkomst om søndagen fra kl. 14.
Uddeling af udstyr, hvis nødvendigt, fra kl. 16.
Forslag til aktiviteter søndag eftermiddag.
Præsentationsmøde kl. 18, efterfulgt af en velkomstdrink og en præsentation af jeres program.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du give os besked. Efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på, som indeholder alle oplysninger om indkvartering og mødesteder for den følgende dag, være tilgængelig i receptionen i en kurv. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17.00 og 19.00.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Lørdag – Retur til Frankrig om morgenen. Varmt måltid ved middagstid i sportsbyen Saint-Lary.
Opholdet slutter kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Vi kører med minibus til Bareilles-dalen, hvor vi denne første dag skal på en kort opvarmningstur: Montious-toppen i det nye naturreservat, Lion-toppen og højdedragene samt Bareilles-søen. Panoramaet er betagende mellem sletterne og bjergene. 5 timers vandring. Stigning: +/850 m. Underholdning, måltid og overnatning på St-Lary sportscenter.

Tirsdag – Afgang med minibus til Spanien (50 minutter) og Pineta-dalen. Fra gîten går turen gennem Pineta-skoven, Comodoto-toppen og det pragtfulde udsigtspunkt Mont Perdu. Retur via Estiva og dens murmeldyr, derefter Larri og dens vandfald. 6 timers vandring. Opstigning: +/-1100 m. Måltid og overnatning i Pineta gîte.

Onsdag – Tidlig afgang til Mont-Perdus gletsjere! Pinetas balkoner og dens iskolde sø er på programmet, en højbjergsatmosfære ved foden af den aragonske kalkstenskæmpe. +1350 m opstigning. 6 timers vandring. Opstigning: +/- 1350 m. Måltider og overnatning på campingpladsen Puyarruego (camping, telte og komfortområder).

Torsdag – Afgang med minibus til den overraskende Anisclo-kløft (30 min.) med den tekniske opstigning af Grand Sestrales, områdets svimlende vagtpost. Vi svæver mellem rovfuglenes flugt og afgrunden i denne skulpturelle garganta. En dag lidt uden for tid… 6 timers vandring. Stigning: +/-1000 m. Måltider og overnatning på campingpladsen Puyarruego.

Fredag – Efter at have beundret den fra det turkise vand i floden ved campingpladsen, bestiger vi i dag den æstetisk tiltalende aragonske gudinde, Pena Montanesa. Så tæt på og alligevel så langt væk, med sit uendelige udsigtspunkt. 5.30 gåtur. +/-1250 m opstigning. Tilbage til campingpladsen til en sidste hyggelig aften.

Dette program er kun vejledende.
Det kan blive ændret eller justeret afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold på det pågældende tidspunkt. I dette tilfælde er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj og personligt udstyr, der skal medbringes
Sommerhat eller kasket eller halstørklæde, solbriller, T-shirt(s), åndbar undertrøje (type Odlo, Capilène, Carline), fleecejakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke (type Goretex), regnkappe, shorts, badetøj, et par kondisko til at gå i vandet, lærredsbukser, strømpebukser, hat, et par handsker, halvhøje sokker (bouclette-type), lette sko til om aftenen, vandflaske eller plastikflaske, 1 lille plastikboks til picnic (Tupperware-type), kniv, lille lommelygte, stor plastikpose, toilettaske og handsker, lille førstehjælpskasse, toiletpapir, lommepenge,

Vigtigt: 1 sovepose.
Det anbefales at medbringe et lagen (“kødpose”).

Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

I alle tilfælde kan tingene efterlades på afrejsestedet og afhentes den sidste dag. Medbring venligst en taske til dette formål.

Førstehjælpskasse
Medbring venligst en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergi osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: bandager af typen “Elasto”.
– Til at rense små sår: gennemblødte kompresser.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at lindre tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og ømhed.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen førstehjælpskasse med, så tag kun det minimum med, du har brug for.

Vandresko*, rygsæk.
* Du er velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har nogle.

Forplejning

Picnicfrokost og varmt måltid om aftenen.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (inklusive 4 nætter i Spanien)
Forplejning
Overvågning
Specifikt udstyr
Underholdning
5 dages vandreture

Teknisk niveau

Der er garanti for et sceneskift på de uspolerede steder i denne uspolerede region i Spanien.