Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at begynde at glide.
Morgenmad er tilgængelig fra 8.30 til 10.00. Indkvartering tildeles om morgenen. I mellemtiden er der et sikkert værelse til rådighed. Udstyret og skipasset er til rådighed fra den første dag.

Vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at stå sikkert på ski: oplysninger om vejret og pisterne, sneforhold osv.

Om aftenen tilbydes en velkomstdrink med alle oplysninger om dit ophold.

Hvis du har valgt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20.00, skal du huske at kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. I receptionen finder du en kuvert med dit navn på med en vejbeskrivelse til dit værelse.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Udcheckning af lokalet senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen senest kl. 14.00.

Dag for dag program

Mellem mandag og fredag får du en session med råd til at forbedre dine færdigheder og en session til at finde de bedste steder i området, hvor du kan glide.

Resten af tiden kan du stå på ski eller snowboard, hvor du vil (inden for rammerne af dit skipas), med hvem du vil og når du vil.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
La Plagne-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
2 sessioner, 5 timer med instruktør

Teknisk niveau

En skiferie i total frihed