Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikret lokale til rådighed til at efterlade din bagage), forsyning af udstyr og dit ski-pass, som er gyldigt fra første dag på kurset.

Ski efter eget ønske, vores hold giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, pistinformation.

Sportslige landsby råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de indrammede sessioner, der starter fra næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse.
Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret leveres tilbage lørdag før kl. 12. Din værelse skal være frigivet senest kl. 13. Afgang fra sportslandsbyen skal ske senest kl. 14.

Dag for dag program

4 seancer fra tirsdag til fredag. Gruppe sammensat på grundlag af dine affiniteter, forventninger og tekniske niveau.

Seancer med skiftevis tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister på resortet… alt sammen med et maksimum af deling og glæde.

Teknisk niveau – Initieret

Du har allerede gennemført 1 til 3 ugers glidning. Du går ned ad grønne pister og nogle blå pister med tillid. Du styrer din hastighed og dine spor. Du begynder at lave parallelle ski sving.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for, for at føle dig tryg på alle de blå pistes og nogle røde pistes. Du praktiserer derfor din engagement i piste, du vil føle dig tilpas på glat sne, og du vil teste dig selv på mere bumpy sne og pister for at integrere i en fremtidig gruppe af skiløbere “Mestrer”

Teknisk niveau – Mestrer

Du har opnået et “mesterskabsniveau”, fordi du kan kontrollere din hastighed og dine spor på blå pister og på de røde, når de er godt forberedte. Når pisten er bumpy, i hård sne eller puddersne er du mindre komfortabel… og det er, hvad du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde pister (glat, is, bumpy), men også nogle godt forberedte sorte pister fra skiresortet. Denne lethed på denne type piste vil tillade dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige uger på ski.

Teknisk Niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pister i skiresortet ved at styre dine ski, selvom du er mindre tilpas, når terrænet er mere ujævnt (bumps, is, puddersne…).
Målet for din uge vil være nu at være komfortabel på al sne og alle pister (selvom du stadig skal glide for at smidiggøre denne komfort), inklusive at berøre “powder” for at skifte til en “Expert” niveau i en kommende ferieuge og måske vælge en Off-Piste ophold.

Teknisk Niveau – Ekspert

Du er ekspert, fordi, uanset terræn og sne, du nemt og sikkert kæder alle typer sving (siskninger og store kurver). Din erfaring gør det muligt for dig at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan møde off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bumps, sne af forskellige kvaliteter (dyb, komprimeret, skorpet, frosset, …).
Denne uge, hav det sjovt med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejrforholdene og terrænet, vil han vise dig en flot off-piste og de smukkeste løb og spots i hele skisportstedet.

Denne pakke findes også i Ski Pack Full Time (23 timers vejledning for 8 til 9 seancer), så naturligvis mere tid brugt med din instruktør, som vil hjælpe dig med at forbedre din teknik i princip hurtigere. Denne pakke er godt egnet til dem, der ønsker at blive i en gruppe og en stemning hele ugen. På den anden side, ingen risiko, hvis du en dag ønsker at glide med venner, hvile, opdage en anden aktivitet… ingen stress, det er din ferie, du nyder det som du ønsker.

Påkrævet udstyr

Til skiløb: 1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk handsker eller vanter til snowboard, som er rummeligere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Forbered en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk til frokost på pisterne, en madkasse og gadesko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveret af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
4 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Oplev glæden ved at stå på ski i hjertet af Briançonnais på 6 dage!