Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikret lokale til at opbevare din bagage), udstyr og dit ski-pas til rådighed fra første dag på kurset.

Øv efter eget behag, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsråd, vejroplysninger, sneforhold, piste oplysninger.

Råd fra sportsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13.00 for at få mest ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Kl. 18 giver UCPA-teamet dig mødetidspunktet for at præsentere dit ophold: UCPA-ånden, opdeling i grupper, mødetidspunkter, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangskoden. Du finder så en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn, skal udstyret leveres tilbage lørdag inden kl. 12.
Din værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra tirsdag til fredag.
Gruppe danner på grundlag af dine affiniteter, forventninger og tekniske niveau.

Sessioner med skiftevis tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister i resortet, alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 ugers glide. Du går ned grønne pister og nogle blå i tillid. Du kontrollerer din hastighed og dine baner. Du begynder at lave parallelle ski sving.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for for at være komfortabel på alle blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor med din engagement i løbet, du bliver komfortabel på glat sne og du vil teste dig selv på bumpier sne og pister for at integrere i en fremtidig gruppe af skiløbere “Mastery”

Teknisk niveau – Mesterværk

Du har opnået et “Mesterværk” niveau, fordi du kan kontrollere din hastighed og dine baner på blå pister og på de røde, når de er godt forberedte. Når sporet er bumpet, i hård sne eller i puddersne, er du mindre komfortabel… og det er, hvad du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge, vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde pister (glatte, isede, bumede) men også nogle sorte pister, der er godt forberedt på skiløbsområdet. Denne lethed på denne type løb vil give dig mulighed for at være i “Bekræftede” grupper til dine fremtidige uger med ski.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du kan bevæge dig med lystighed på alle pister på skiløbsområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere bumset (bumps, is, sne…).
Din uges mål vil være at være nu komfortabel på alle sne og alle pister (selvom du skal fortsætte med at glide for at gøre denne komfort mere flydende), inklusive at røre “pulver” for at skifte til en “ekspert” niveau på en fremtidig ferieuge og måske til en off-piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert fordi, uanset terrænet og sneen, kan du nemt og sikkert lave alle typer sving (små og store kurver). Din erfaring giver dig mulighed for at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle situationer, du kan møde off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bumps, sne af forskellig kvalitet (dyb, trafikeret, kruset, frosset, …).
Denne uge, nyd med din instruktør, der vil finpudse din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og vejret og terrænet, vil du opdage en smuk off-piste og de smukkeste løb og spots i hele skiløbsområdet.

Denne pakke findes også i Full Time Ski Pack (23 timers vejledning for 8 til 9 sessioner), så selvfølgelig mere tid brugt med din instruktør, der vil hjælpe dig med at forbedre din teknik hurtigere i teorien. Denne formel er godt egnet til dem, der ønsker at blive i en gruppe og en atmosfære hele ugen. Omvendt, ingen risiko, hvis du en dag ønsker at glide mellem venner, hvile, opdage en anden aktivitet… ingen stress, det er din ferie, du nyder det som du ønsker.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 varmt par strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk snowboard vanter eller handsker, der er større og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller der filtrerer UV, 1 skimaske, 1 høj beskyttelses solcreme, 1 læbepomade.

Sørg for at medbringe en lille lås til at lukke dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk i tilfælde af mad på pisterne, en multiprises og almindelig sko.

Medbring dit badehåndklæde (lagen er leveret af UCPA).

Ved ankomsten bliver du udstyret med kvalitetsski, -støvler og -stænger, der er tilpasset dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser.

Selvbetjening med et udvalg af forskellige retter
– 5 eller 6 valgmuligheder i form af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Så meget du vil, sæsonens frugt, yoghurt og flødedessert.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Skiundervisning i 6 dage og sjov på skråningerne med venner!