Ankomst og afrejse

Velkomst mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om formiddagen har du adgang til et sikkert lokale til at efterlade din bagage), udstyr og dit ski-pas, som er gyldigt fra den første dag på kurset, er til rådighed.

Øv efter eget ønske, vores team giver dig alle de oplysninger, du har brug for at komme godt i gang med dit ophold i sneen: sikkerhedsrådgivning, vejrinformation, sneforhold, pisteinformation.

Det sportslige landsbys råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag og komme i gang med at skøjte.

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om de styrede sessioner, der begynder næste dag: gruppe dannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret med venner, skal du sende en forespørgsel via e-mail ugen før dit ophold direkte til den sportslige landsby.

Hvis du har købt muligheden for “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte den sportslige landsby (mail eller telefon) for at vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil derefter finde en konvolut med dit navn og vejledning til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste ustrukturerede morgen, skal udstyret afleveres senest lørdag kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra tirsdag til fredag. Gruppe dannet på basis af jeres affiniteter, forventninger og tekniske niveau.

Sessioner med vekselende teknisk vejledning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister på stationen, alt sammen med masser af deling og fornøjelse!

Halvdagen er ikke styret, du er fri til at køre med dine venner eller alene, nyde stationen, hvile mellem to intense sessioner…

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede gennemgået 1 til 3 ugers glidning. Du går ned ad grønne pister og nogle blå pister med tillid. Du kontrollerer din hastighed og din bane. Du begynder at lave parallelle skidrejninger.
Denne uge giver din instruktør dig alle de råd, du har brug for, for at være tryg på alle de blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor med din inddragelse i pisten, du bliver fortrolig med glat sne og tester dig selv på bumpede pister og sne for at integrere i en fremtidig uge skiløbergruppen “Mestrer”

Teknisk niveau – Mestrer

Du har opnået et “Mestrer” niveau, fordi du kan kontrollere din hastighed og dine baner på blå pister og røde pister, når disse er godt forberedte. Når pisten er bumlet, hård sne eller pulversne, er du mindre fortrolig…og det er det, du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde pister (glatte, isede, bumpede) samt nogle velpræparerede sorte pister på skiområdet. Denne lethed på denne type piste vil gøre det muligt for dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige skiuger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pister i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre fortrolig, når terrænet er mere ujævnt (bump, is, pulversne…).
Målet for din uge vil nu være at være fortrolig med alt sne og alle pister (selvom det vil være nødvendigt at fortsætte glidende for at gøre denne lethed mere flydende), inklusive at røre ved “pulversneen” for at skifte til et “Ekspert” niveau på en kommende ferieuge, og måske endda til en Off-Piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er en Ekspert, fordi du uanset terræn og sne nemt og sikkert kan lave alle slags drejninger (slaloms og store kurver). Din erfaring giver dig mulighed for at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle situationer, du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bump, sne af forskellig kvalitet (dyb, trafikeret, sprød, frossen, …).
Denne uge kan du nyde det sammen med din instruktør, der vil skærpe din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejret og terrænforholdene, vil du opdage en smuk off-piste og de smukkeste løb og spots i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

For glidningen
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme leggings, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller, der filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 flaske høj beskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Sørg for at medbringe en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en vandflaske) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Skiudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med en instruktør

Teknisk niveau

Sessions med vejledning og fri glidning er på programmet for disse 6 dage i Arcs!