Ankomst og afrejse

Velkomst mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30-10.00), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert sted til at opbevare din baggage), materiale og dit ski-pass er til rådighed fra den første dag på kurset.

Ski på egen hånd, vores team giver dig al den information du har brug for at starte din skiferie: sikkerhedsråd, vejrinformation, sneforhold, piste information.

En anbefaling fra sportlandsbyen: Vi foreslår at du ankommer før kl. 13.00 for at få mest muligt ud af din første feriedag og komme i gang med at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig al den information du har brug for om de organiserede sessioner, der starter fra den næste dag: Gruppeinddeling, mødetider, højdepunkter for ugen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangskoden. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og instruktioner til at finde dit værelse.
Aftensmaden serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal alt udstyr returneres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være ryddet senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

4 sessioner fra tirsdag til fredag.
Gruppen sammensættes ud fra dine præferencer, forventninger og tekniske niveau.

Sessioner med en skiftende række af teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste spor på stationen……. det hele med maksimal deling og glæde.

Teknisk niveau – Med erfaring

Du har allerede haft 1 til 3 ugers løjper erfaring. Du kører ned ad grønne pister og nogle blå pister i tillid. Du kontrollerer din hastighed og dine baner. Du begynder at lave parallelle-ski sving.
I løbet af denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du skal bruge for at føle dig tryg på alle blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor med din engagement på pisterne, du vil blive komfortabel på glat sne, og du vil teste dig selv på mere bumpede pister og sne for at integrere i en fremtidig uge med “mesterskabs” skiløbergruppen.

Teknisk niveau – Mesterskab

Du har opnået et “mesterskabs” niveau, fordi du kan kontrollere din hastighed og dine baner på blå pister og på de røde, når de er godt forberedte. Når pisterne er bumpede, i hård sne eller i puddersne, er du mindre tryg… og det er det, du vil udvikle som teknikker i denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde pister (glatte, isede, bumpede) men også nogle velpræparerede sorte pister inden for skiområdet. Denne lethed på denne type piste vil gøre det muligt for dig at være i “bekræftede” grupper til dine fremtidige skiture.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pister i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre tryg, når terrænet er mere ujævnt (bumps, is, pudder…).
Målet for din uge vil være at nu være tryg på al sne og alle pister (selvom du stadig skal fortsætte med at glide for at gøre denne tryghed mere flydende), inklusive at røre ved “puddersne” for at skifte til et “eksperter” niveau under en kommende ferie, og måske endda til en off-piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert, for uanset terræn og sne, kan du nemt og sikkert udføre alle slags sving (pudler og store kurver).Din erfaring giver dig mulighed for at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bump, sne af forskellige kvaliteter (dyb, trafikeret, frostsikker, frossen, …).
Denne uge, nyd din tid med din instruktør, der vil forfine din teknik yderligere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejrets og terrænets betingelser, vil han vise dig et pænt off-piste-område og de smukkeste spor og pletter i hele skiområdet.

Denne pakkeløsning findes også i Ski Pack Full Time (23 timers udstyr til 8 til 9 sessioner), så naturligvis mere tid sammen med din instruktør, hvilket vil hjælpe dig med at forbedre din teknik hurtigere. Denne løsning egner sig godt til dem, der ønsker at tilbringe hele ugen sammen med en gruppe og i en bestemt atmosfære. Men ingen bekymringer, hvis du en dag vil stå på ski med venner, slappe af, opdage en anden aktivitet… ingen stress, det er din ferie, du nyder den som du ønsker.

Påkrævet udstyr

Til at glide
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 par gode handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboard handsker, der er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 ski hue, 1 par solbriller der filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 stick til læberne.

Tag en lille hængelås med til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk til måltider på pisterne, et multi-stik og gade sko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
4 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Oplev glæden ved at glide på 6 dage i hjertet af Briançonnais!