Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (i løbet af formiddagen har du adgang til et sikkert område til at efterlade din bagage), udstyrs- og skikort til rådighed fra første dag på kurset.

Ski på din bekvemmelighed, vores teams giver dig alle de oplysninger der er nødvendige for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrudsigt, sneforhold, pisteinformationer.

Sportsparkens råd: Vi foreslår at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag, og begynde at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, der er nødvendige for de instruktørledede sessioner, der starter næste morgen: gruppens sammensætning, mødetider, højdepunkter for ugen.

Hvis du har købt muligheden for “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsparken (e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Værelset skal være ledigt om morgenen den sidste dag inden kl. 9. Bagagen vil blive anbragt i et bagagerum, og der vil være brusere til rådighed.
Aflevering af udstyr indtil kl. 17.30 og ophold slut kl. 18.

Dag for dag program

3 sessioner fra mandag til fredag med en pause om onsdagen.

Gruppen sammensættes på grundlag af jeres præferencer, forventninger og tekniske niveau.

Sessioner med veksling af teknisk rådgivning, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste spor på stationen…….alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Den halve dag uden opsyn, er du fri til at køre med dine venner eller alene, nyd stationen, hvil mellem to intense glidesessioner…

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 uger med glidning. Du kører ned ad grønne og visse blå pister med selvtillid. Du har kontrol over din hastighed og dine spor. Du begynder at lave parallelle ski-sving.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for for at være komfortabel på alle de blå pister og nogle af de røde pister. Så du arbejder med at engagere dig på pisterne, du bliver komfortabel på den glatte sne, og du begynder at prøve mere kuperede vejret og pister for at forberede dig på fremtidig færdighedsniveau.

Teknisk niveau – Kyndig

Du har nået et “Kyndig” niveau, fordi du kan styre din hastighed og spor på de blå og røde pister, når de er godt forberedt. Når pisterne er kuperede, i hård sne eller i puddersne, er du mindre tryg ved situationen…og det er hvad du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør arbejde på at forbedre din evne til at klare dig godt på alle røde pister (glatte, isete, kuperede) og også nogle velpræparerede sorte pister på skiområdet. Denne komfort på denne type pister vil tillade dig at være i “Erfaren” grupper for dine fremtidige skiture.

Teknisk niveau – Erfaren

Du har opnået et “Erfaren” niveau, fordi du kan manøvrere dine ski med lethed på alle skiløbsområdets pister, selvom du er mindre tilpas, når terrænet er mere ujævnt (bump, is, puddersne…).
Målet med din uge vil være nu at føle dig komfortabel på alle slags sne og pister (selvom du skal fortsætte med at glide for at gøre denne komfort mere flydende), og endda at prøve “puddersne” for at forberede dig på en fremtidig “Ekspert” uge og måske endda på en off-piste tur.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er en ekspert, fordi uanset terrænet og sneen, kan du nemt og sikkert håndtere alle slags sving (godiller og store kurver). Din erfaring gør det muligt for dig at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bump, forskelligartet sne (dyb, traffikeret, skorpet, frosset,…).
Denne uge, nyd tiden med din instruktør, som vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejrets og terrænets forhold, vil du opdage et pænt off pist spor og de smukkeste løb og spots i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

Til skiløb:
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 varm legging, 1 godt par handsker eller vinterhandsker (foretræk vinterhandsker eller snowboardhandsker, der er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller, der filtrerer UV-lyset, 1 skibrille, 1 høj beskyttelse solcreme, 1 læbepomade.

Forvent et lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madkasse og nogle bysko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
9 timer til 3 sessioner med instruktør

Teknisk niveau

5 dage med halvtids skiinstruktion, det bedste for at have det sjovt.