Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale for at efterlade din bagage), levering af udstyr og dit skipas gældende fra den første dag i kurset.

Praksis efter eget valg, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejroplysninger, sneforhold, pisteoplysninger.

Kl. 18 inviterer UCPA-teamet dig til at præsentere dit ophold: UCPA-ånden, gruppens dannelse, aftale tidspunkter, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt muligheden “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du tror, du ankommer efter kl. 20, bedes du kontakte sports landsbyen (e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du finder så en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Frigørelse af værelserne kl. 8 med tilgængelighed af bagageopbevaring. Slutningen på kurset er kl. 17 efter en ikke-ledet dag.

Dag for dag program

3 sessioner fra mandag til torsdag.
Gruppeformede på basis af jeres affiniteter, forventninger og tekniske niveau.

Sessioner med skift mellem tekniske råd, individuelle råd, opdagelse af de smukkeste pister på resortet……. det hele med masser af deling og fornøjelse.

I den halve dag uden vejledning, er du fri til at køre med dine venner eller solo, nyde resortet, slappe af mellem to intense glide sessioner…

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 ugers glidning. Du kører på grønne og nogle blå pister med tillid. Du styrer din fart og dine ruter. Du begynder at lave sving med parallelle ski.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for til at være tryg på alle de blå pister og nogle af de røde pister. Du arbejder derfor med dit engagement i pisten, du bliver fortrolig med glatte sne og du tester dig selv på bumpier sne og baner for at integrere i en fremtidig gruppe af “Mestrer” skiløbere

Teknisk niveau – Mestrer

Du har opnået et “Mestrer” niveau, fordi du kan kontrollere din fart og dine ruter på blå pister og på de røde når de er vel forberedte. Når pisten er bumpy, i hard sne eller puddersne, er du mindre komfortabel…og det er netop de teknikker du vil udvikle denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at manøvrere nemt på alle røde pister (glatte, isede, bumpy), men også nogle vel forberedte sorte i skiområdet. Denne letfærdighed på denne type piste vil give dig mulighed for at være i “bekræftede” grupper for dine fremtidige skiuger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig let på alle skområdets pister ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel når terrænet er mere ujævnt (bumps, is, puddersne…).
Målet med din uge vil være at være nu tilpas på alle sne og alle baner (selvom du stadig vil skulle glide for at gøre denne letfærdighed mere flydende), inklusive puslespil til “powder” for at skifte til en “Expert” niveau næste ferieuge og hvorfor ikke til en off-piste tur.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er Ekspert fordi, uanset terræn og sne, kan du nemt og sikkert kæde alle slags sving (wedeln og store kurver) sammen. Din erfaring gør det muligt for dig at læse terrænet korrekt og tilpasse din teknik til alle de situationer du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bumps, forskellige snekvaliteter (dybt, trafficked, crusted, frozen,…).
Denne uge får du fornøjelsen med din instruktør, der vil finpudse din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og vejr- og terrænforholdene, vil du opdage en smuk off-piste og de smukkeste runs og spots i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

Til skiløb 1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 sweater eller fleecejakker, 1 par varme tights, 1 godt par handsker eller vanter, 1 skihue eller 1 hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V stråler, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 stift til læberne. Forudse en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en vandflaske) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne. Medbring dit eget håndklæde (lagen leveres af UCPA).

Ved ankomsten vil du blive udstyret med ski, støvler og stave, der passer til dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser. Selvbetjening med et varieret udvalg af retter – 5 eller 6 valgmuligheder af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…) – varme retter: kød eller fisk ved hver servering – grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering – oste- og dessertbuffet. Så meget som du vil og kan få, sæsonens frugt, yoghurt og fløde dessert. Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, Savoyardmenu, menu de

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
3 sessioner, 9 timer med instruktør

Teknisk niveau

Tag en pause på 5 dage, stå på ski og slap af i Tignes – Val d’Isère