Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen er der et sikret område til rådighed til at efterlade din bagage), tilstedeværelse af udstyr og dit ski-pas, gyldigt fra den første dag på kurset.

For den første dag, øv efter eget ønske i selvhjælp, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsråd, vejrinfo, sneforhold, vejroplysninger.

Rådet fra sportsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at nyde din første feriedag, og begynde at glide rundt.

Om aftenen, under Welcome Time og rundt om en velkomstdrink, giver UCPA-medarbejderne dig alle de oplysninger, der vedrører UCPA, livet i sportsbyen, de indrammede sessioner, der starter den næste dag: gruppeinddeling, mødetidspunkter, højdepunkter for ugen.

Hvis du har købt “ankomstdag før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem 18 og 20. Hvis du tror, ​​du ankommer efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig indgangskoden. Du finder derefter en kuvert i dit navn, og information til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20:30.

Restitution af værelser kl. 9, brusere og bagageopbevaring vil være til rådighed for dig.
Efter en sidste dag på skibakkerne skal udstyret tilbageleveres senest kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

6 sessioner for 18 timers vejledning
Typisk dag – Heldagstur.

Sessioner med skiftende tekniske rådgivninger, individuelle rådgivninger, opdagelse af de smukkeste pister i stationen……. alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede afsluttet 1 til 3 ugers glidning. Du går ned grønne pister og nogle blå i selvtillid. Du har kontrol over din hastighed og dine baner. Du begynder at lave sving med parallelle ski.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de tips, du har brug for til at føle dig hjemme på alle de blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor med din engagement i pisten, du vil blive velkendt med glat sne, og du vil teste dig selv på bumpier sne og pister for at integrere i en fremtidig uge i en “Mastery” skiløber gruppe

Teknisk niveau – Beherskelse

Du har opnået et “mastery” niveau, fordi du ved, hvordan du kontrollerer din hastighed og dine baner på blå pister og på de røde, når disse er godt forberedt. Når pisten er ujævn, hård sne eller pulver sne, er du mindre selvsikker… og det er det, du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge, din instruktør vil udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde pister (smooth, icy, bumpy) men også nogle vel forberedte sorte pister af skiområdet. Denne lethed på denne type piste vil tillade dig at være i “Confirmed” grupper for dine fremtidige ski uger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pister i skiområdet mens du styrer dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (bumps, is, pulver…).
Målet med din uge vil være at være nu komfortabel på alle sne og alle pister (selvom du bliver nødt til fortsat at glide for at glatte denne komfort), herunder at berøre “powder” for at skifte til en fremtidig “Expert” niveau ferie uge og måske endda til en Off Piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er en Ekspert fordi, uanset terrænet og sneen, du nemt og sikkert laver alle typer sving (tætsiddende og lange kurver). Din erfaring lader dig læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle situationer, du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bumps, sne af forskellig kvalitet (dyb, slidt, skorpet, frossen…).
Denne uge, nyd dig selv med din instruktør, der vil finpudse din teknik yderligere, og afhængigt af gruppens ønsker og de nuværende vejr- og terrænforhold vil han vise dig nogle flotte off-piste områder og de smukkeste løb og spots i hele skiområdet.

Forløbet af dette program er angivet til orientering.
Det kan undergå ændringer eller tilpasninger, afhængigt af de tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun de ansvarlige for UCPA vejledningen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i forhold til de tekniske og fysiske niveauer af deltagerne.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter, 1 hue, 1 hjelm, 1 par solbriller og en skimaske, (UV kategori 3 minimum), 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 stift til læberne.

Forbered en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand) og en rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Tag dit eget håndklæde med (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave
Mulighed for at leje en hjelm.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra mandag til fredag er frokosterne i form af picnic (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra søndag morgen til torsdag kl. 17.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og betingelser) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 18 timer i 6 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

Stå på ski i Chamonix-dalen, med udsigt til Mont-Blanc!