Ankomst og afrejse

Modtagelse på SNCF-stationen i Nîmes Centre kl. 12.00, møde foran stationen i SNCF-stationens hovedhal. Medbring venligst din picnic og en flaske vand. Efter velkomsten på gîte og udlevering af dit udstyr tager du af sted omkring kl. 13.00 til din første klatresession. Stederne vil blive udvalgt efter dit niveau.

Efter en sidste dag med klatring slutter aktiviteterne kl. 15.00.
Guiden vil sætte dig direkte af ved togstationen i Nîmes centrum omkring kl. 16.30.

Dag for dag program

Dag 2 til 4 – På programmet, steder og ruter, der er udvalgt til at hjælpe dig med at gøre tekniske fremskridt, håndtering af reb og rådgivning, så du bliver selvstændig og i stand til at udøve denne aktivitet sikkert ved afslutningen af dit ophold.
Fortsat dag med picnic. Hver dag vil din instruktør foreslå forskellige steder.

De sydvendte steder er vinterstederne par excellence, hvor solen skinner fra morgen til aften, og hvor man kan være i t-shirt eller endda med bar overkrop midt i januar. Det er også meget behageligt om efteråret og foråret, hvor temperaturen er ideel til ikke at blive generet af patinaen fra fangsten. En af stedernes fordele er, at de ligger helt i læ for mistralvinden, der til tider blæser i hele Rhônedalen, og vindstødene mærkes næsten ikke på ruterne.

Collias med sin milde profil giver en kærkommen ro i de lavere stigninger. 4, 5 og 6 findes! Andre fordele i forhold til naboerne Seynes og Russan er, at tilgangen er reduceret og roen er exceptionel.
Pont Saint Nicolas, nabostedet, er en række små barer med klipper, der stort set er lige så smukke og varierede som på Collias, med et korn, der stadig langt fra er slidt af slid, og en original klatrestil, der ikke er forbeholdt de bedste (et fint udvalg af ruter fra 4 til 6). I solen (indtil midt på eftermiddagen), kølig tilgangsvandring.

Påkrævet udstyr

Shorts eller strømpebukser, træningsdragt, jogging- eller lærredsbukser, tank top eller t-shirt, sweatshirt, trøje eller fleece, vindjakke, badetøj, tennissko, kasket, halstørklæde eller hat, vandflaske (uundværlig) og kniv, solcreme
Til picnicpakken skal du medbringe en Tupperware.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at forebygge eller lindre ankel- og knæproblemer: bandager af typen “Elasto”.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
Spørg din læge og apoteker til råds.

Klatresko, sele, reb og karabinhager, nedtrapper, hjelm, rygsæk.
Du kan medbringe dit eget udstyr.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten (se listen over personligt udstyr og udstyr udlånt af UCPA) fra mødetidspunktet på den første dag på stedet til det planlagte afgangstidspunkt på den sidste dag
4,5 dages klatring

Teknisk niveau

En kort flugt for at bestige klipperne i Gorges du Gardon om vinteren