Ankomst og afrejse

Velkommen fra kl. 8.30. Bagageopbevaring ved din ankomst. Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering om morgenen, forsyning af udstyr og dit ski-pas gyldigt fra den første dag på kurset.

Venligst ankom om morgenen, så vi kan uddele dit udstyr og dit ski-pas under de bedste betingelser.

Rådet fra den sportslige landsby: Vi foreslår at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at glide.

Brug i din egen takt, vores teams giver dig al den information, du har brug for at komme godt i gang med dit ophold i sneen: sikkerhedsrådgivning, vejrinformation, snestand, pisteinformation.

Hvis du har købt valgmuligheden “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem 18 og 20. Hvis du tror, at du vil ankomme efter kl. 20, bedes du tage kontakt til sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil så finde en kuvert i dit navn og angivelser for at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Værelset skal være tømt om morgenen på den sidste dag inden kl. 9. Bagagen vil blive opbevaret i en bagageopbevaring, og der vil være brusere til rådighed.
Tilbagelevering af udstyr indtil kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

Typisk dag J2 & J3 – 1 session om morgenen og 1 om eftermiddagen.

Sessioner med skiftevis tekniske råd, individuel vejledning, opdagelse af de smukkeste pister på stationen……. alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

På din halvdags ikke-ledede dage, sammensæt dit ferieprogram, ski med venner, aktiviteter på stationen, afslapning… det er op til dig at spille!

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede tilbragt 1 til 3 uger på ski. Du kan kontrollere din fart på nemme pister. Du slår sving på bløde skråninger og du har mestret den “dødeblad” type slide på stejlere pister.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for for at være komfortabel på alle de blå pister og nogle af de røde pister ved moderat hastighed. Du arbejder derfor på din engagement i pisterne, din stabilitet på lange glid (undgå fejl med kanterne), og på at mestre dit snowboard for på en fremtidig uge at blive en del af “Mesterskabs” gruppen.

Teknisk niveau – Mester

Du har opnået et “Mesterskabs” niveau fordi du er komfortabel på de blå pister og på de røde pister ved moderat hastighed. Du har ikke perfektioneret de lange glid.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle pisterne, og især på de direkte spor for at mestre glid (undgå fejl med kanterne) og lange, flade områder (undgå at miste fart og dermed gå). Du vil også begynde lidt på switch (glide baglæns). Denne lethed med disse vigtige teknikker vil gøre det muligt for dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige snowboard uger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pisterne, og du har mestret de lange flade områder og kryds, der giver dig adgang overalt på hele skibet.
Målet for din uge vil være at nu være komfortabel på alle typer sne og pister (selvom du stadig skal glide for at gøre denne komfort mere flydende), herunder at røre ved “pulversne” og måske lidt freestyle til at flytte til en “Ekspert” niveau næste ferie og måske til en Off-Piste ferie.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er en ekspert, fordi din erfaring gør det muligt for dig at tilpasse din teknik i forhold til terrænet. Du ved hvordan man rider på alle sneforhold og på hele området.
Denne uge, have det sjovt med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og klima- og terrænforholdene, vil du opdage nogle smukke Off-Piste områder og de smukkeste løb og spots på hele skibet.

Påkrævet udstyr

Til din sikkerhed anbefales det til snowboardere at bruge en hjelm, håndledsbeskyttere, shorts og knæbeskyttere.

Til glidning
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme tights, 1 par gode handsker eller vanter (vælg vanter eller snowboard handsker, der er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 høj beskyttende solcreme, 1 læbestift.

Forvent at medbringe en lille lås til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madpakke og almindelige sko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-pakke Serre-Chevalier-pakke, der gælder indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
4 sessioner og 10 timer med en instruktør

Teknisk niveau

4 dage med glidning i Serre Chevalier, stedet i Hautes-Alpes