Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen, brusere og bagage til rådighed), udlevering af udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 15.00, skal du for at lette din modtagelse (indkvartering hos venner, organisering af niveaugrupper, udlevering af udstyr…) informere sportsbyen så hurtigt som muligt og oplyse dit forventede ankomsttidspunkt.
Om morgenen vil vores teams give dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pister.
Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Onsdag – Ski under opsyn i Peyragudes-området, 35 minutter fra Saint-Lary.

Værelserne returneres kl. 9.00, brusere og bagageopbevaring er til rådighed.
Efter en sidste dag på ski, returnering af udstyr senest kl. 17.30 og afslutning af opholdet kl. 18.00.

Dag for dag program

Dette program giver dig mulighed for at opleve 4 Pyrenæerne-områder, men også for at udvikle og forbedre dine færdigheder i løbet af ugen.

Teknisk niveau – Mesterskab

Du har opnået et “Mastery”-niveau, fordi du ved, hvordan du kan kontrollere din hastighed og dine baner på blå og røde pister, når de er godt forberedt. Når pisten er ujævn, hård eller pudderet, er du mindre komfortabel … og det er det, du vil udvikle som teknik i denne uge sammen med din instruktør.
I denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde pister (glatte, isede, ujævne), men også på nogle velpræparerede sorte pister i skiområdet. Denne lethed på denne type pister vil gøre det muligt for dig at komme i “Confirmed”-gruppen i dine fremtidige uger på ski.

Mandag – Ski under opsyn i Saint-Lary skisportsområde.
Overnatning i sportsbyen.

Tirsdag – Ski under vejledning i Piau Engaly, 25 minutter fra Saint-Lary.
Overnatning i sportsbyen.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler og stave, hjelm mod ekstra gebyr.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Skipas fra søndag til onsdag på alle skisportssteder
skiudstyr
Rejser med minibus
Skiløb med en instruktør mandag, tirsdag og onsdag

Teknisk niveau

På 4 dage kan du variere stederne til at stå på ski og beundre skønheden i Aure-dalen.