Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om formiddagen har du en sikret plads til opbevaring af din bagage), levering af udstyr og dit ski-pass, der er gyldigt fra den første dag på kurset.

Første session starter allerede første eftermiddag for at vurdere dit niveau og de tekniske elementer, der skal forbedres i løbet af dine 4 dage … men også glidning og fornøjelse for at komme tilbage i form.

Kl. 18 mødes UCPA-teamet for at præsentere dit ophold: UCPA-ånden, dannelse af grupper, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, skal du kontakte sportsbyen (email eller telefon) så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en konvolut i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Restitution af værelser kl. 9, brusere og bagageopbevaring vil være til jeres rådighed.
Efter endnu en dag på pisterne, skal udstyret returneres senest kl. 17:30, og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

4 sessioner
Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen eller 1 hel dagstur.

Sessioner med skiftevis teknisk rådgivning, individuel rådgivning, udforskning af de smukkeste pister på stationen, alt sammen med mest mulig deling og fornøjelse. Om aftenen debriefing med din instruktør og glideplan for næste dag om de tekniske punkter, der skal forbedres for at være i top på dine rides og dine kurver.

Påkrævet udstyr

Til skiløb 1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter, 1 ski hue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 ski maske, 1 højt beskyttende solcreme, 1 læbepomade. Påregn at medbringe en lille hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk til måltider på pisterne. Medbring dit eget badehåndklæde (lagner er leveret af UCPA).

Ved ankomsten bliver du udstyret med kvalitetsski, -støvler og -stænger, der er tilpasset dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser. Selvbetjening med forskellige retter – 5 eller 6 valgmuligheder af forretter (råkost, pålæg og salater…) – varme retter: kød eller fisk ved hver servering – grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering – oste- og dessertbuffet. Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savojardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Skoudstyr “top of the range
5 sessioner, 12 timer med instruktør, mulighed for sammenhængende dage Individuel coaching, videoanalyse

Teknisk niveau

Tilbyd dig selv coachede sessioner i Tignes og gør hurtige fremskridt!