Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit skipas, der gælder fra første kursusdag.

Første session den første eftermiddag for at evaluere dit niveau og de tekniske elementer, der skal forbedres i løbet af dine 4 dage … men også sjov og fornøjelse for at komme i form igen.

Kl. 18.00 møder UCPA-holdet dig for at præsentere dit ophold: UCPA-ånden, gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Værelserne returneres kl. 9.00, og der er brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter en sidste dag på ski skal udstyret afleveres senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

4 sessioner
Typisk dag – 1 formiddagssession + 1 eftermiddagssession eller 1 dagsudflugt.

Sessioner med skiftevis teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister i feriestedet, alt sammen med et maksimum af deling og sjov. Om aftenen debriefing med din instruktør og en plan for den følgende dag om de tekniske punkter, der skal forbedres for at være på toppen af dit spil på dine ture og dine kurver.

Påkrævet udstyr

Til pisterne 1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift. Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne. Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten bliver du udstyret med kvalitetsski, -støvler og -stænger, der er tilpasset dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser. Selvbetjening med forskellige retter – 5 eller 6 valgmuligheder af forretter (råkost, pålæg og salater…) – varme retter: kød eller fisk ved hver servering – grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering – oste- og dessertbuffet. Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savojardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Skoudstyr “top of the range
5 sessioner, 12 timer med instruktør, mulighed for sammenhængende dage Individuel coaching, videoanalyse

Teknisk niveau

Forkæl dig selv med coaching sessioner i Tignes og gør hurtige fremskridt!