Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 08.30.
Morgenmad (8.30-10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert sted til at efterlade dine tasker), levering af udstyr og din ski-pass gyldig fra den første dag på kurset.

Praksis til din bekvemmelighed, vores teams giver dig alle oplysningerne til at starte dit sneophold godt: sikkerhedstips, vejrinformationer, sneforhold, pisteinformationer.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem 18 og 20. Hvis du tror, at du vil ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail eller telefon), så vi kan sende dig indgangsdørens kode. Du finder derefter en konvolut med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Restitution af værelserne kl. 9, brusebad og bagageopbevaring vil være til rådighed for jer.
Efter en sidste dag med glidning, skal udstyret returneres senest kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

Typisk dag J2 & J3 – 1 session om morgenen eller eftermiddagen.

Sessioner med veksling af tekniske råd, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister på stationen, alt sammen med maksimal deling og fornøjelse!

På din halve dag uden tilsyn, sammensæt dit ferieprogram, ski med venner, aktiviteter på stationen, afslapning… det er op til dig at lege!

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 uger på ski. Du tager grønne og nogle blå pister med tillid. Du mestrer din hastighed og din bane. Du begynder at lave parallelle skisving.
Denne uge vil din instruktør give dig alle rådene til at være komfortabel på alle de blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor med din forpligtelse til piste, du bliver komfortabel på glat sne, og du vil teste dig selv på bumpede sne og pister for at tage med i en fremtidig skiløbergruppe, der “mestrer”.

Teknisk niveau – Mestrer

Du har nået et niveau af “mesterskab” fordi du ved hvordan du kontrollerer din hastighed og dine baner på blå pister og på de røde, når disse er godt forberedt. Når pisterne er bumpede, i hård sne eller pulveriseret sne, er du mindre komfortabel… og det er hvad du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at komme rundt med lethed på alle røde pister (glatte, isede, bumpede) men også nogle velpræparerede sorte pister i skisportsområdet. Denne lethed på denne type piste vil tillade dig at være i “bekræftede” grupper for dine fremtidige skiløbsuger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har nået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig let rundt på alle pister i skiområdet ved at styre dine ski, selv om du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (bumps, is, pulver …).
Målet for din uge vil være at være nu komfortabel på alle sne og alle pister (selvom du bliver nødt til at fortsætte med at glide for at glatte denne lethed), herunder at røre ved “pulver” for at skifte til et “ekspert” niveau i en kommende ferieuge, og måske endda til et off-piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert fordi, uanset terrænnets og snens forhold, kan du nemt og sikkert udføre alle former for sving (slalom og store buer). Din erfaring giver dig mulighed for at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bumps, sne af forskellig kvalitet (dyb, trafikeret, skorpet, frossen, …).
Denne uge skal du have det sjovt med din instruktør, som vil finpudse din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og vejret og terrænforholdene, vil du blive vist en flot off-piste og de smukkeste løb og steder i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

Til skiløb:
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par ski handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V stråling, 1 skimaske, 1 tube solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 stick til læberne.

Sørg for at have en hængelås til at låse dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af at skulle spise på skiløjperne.

Tag dit eget håndklæder (sengetøj leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Skiudstyr til 4 dage
5 timers opsyn. 2 sessioner fra mandag til tirsdag

Teknisk niveau

Har du lyst til en skiferie? Velkommen til 4 dage i Arcs.