Ankomst og afrejse

Modtagelse om morgenen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30 – 10.00), indkvartering, udlevering af udstyr samt dit ski-pass gældende fra den første dag på kurset.

Træning efter eget ønske, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrtips, sneforhold, pisteinformationer.

Hvis du har købt valgmuligheden “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du regner med at ankomme efter kl. 20.00, bedes du tage kontakt til sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Tilbagelevering af værelser kl. 9, brusere og bagageopbevaring vil stå til din rådighed.
Efter en sidste dag med usuperviseret glidning, skal udstyret returneres senest kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

Typisk dag J2 & J3 – 1 session om morgenen eller eftermiddagen.

Sessioner med skiftende tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister på stationen, alt sammen med maksimal deling og fornøjelse!

På din halve dag uden tilsyn, sammensæt dit ferieprogram, ski med venner, aktiviteter på stationen, afslapning… det er op til dig at spille!

Teknisk niveau – Indviet

Du har allerede gennemført 1 til 3 uger med glide. Du løber grønne pister og visse blå sikkert. Du har styr på din hastighed og dine baner. Du begynder at lave drejninger med parallelle ski.
Denne uge vil din instruktør give dig alle råd til at være komfortabel på alle blå pister og visse røde pister. Du arbejder derfor med din forpligtelse på pisten, du bliver komfortabel på glat sne og du vil teste dig selv på bumpede sne og pister for at integrere i en fremtidig uge skiløbergruppen “Mestrer”

Teknisk niveau – Mestrer

Du har opnået et “Mestrer” niveau fordi du ved, hvordan du kontrollerer din hastighed og dine baner på blå pister og de røde, når de er godt forberedt. Når pisten er bumpet, i hård sne eller pulver sne, er du mindre komfortabel… og det er det, du kommer til at udvikle som teknikker i denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at manøvrere med lethed på alle røde pister (glatte, isede, bungede) men også nogle sortenede pister, der er godt forberedt på det skisport område. Denne lethed på dette type spor vil tillade dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige ski uger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau fordi du manøvrerer med lethed på alle pisterne i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (buler, is, pulver…).
Målet med din uge bliver nu at være komfortabel på alle sne og alle pister (selvom du skal fortsætte med at glide for at gøre denne komfort mere flydende), herunder at røre ved “pulversne” for at skifte til en fremtidig uge ferie mod et “Ekspert” niveau og måske mod et ikke-pist ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er en ekspert fordi uanset terræn og sne, du nemt og sikkert kæder alle typer drej (snoninger og store kurver) sammen.
Din erfaring gør det muligt for dig at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle situationer, du kan støde på uden for pisterne: stejle skråninger (op til 35°), bump, sne af forskellige kvaliteter (dyb, trafikeret, skorpet, frossen, …).
Denne uge, har det sjovt med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og vejret og terrænbetingelserne, vil du opdage en smuk uden for piste og de smukkeste løb og spots i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales det at anvende en hjelm, håndleds- og knæbeskyttelse, når du snowboarder.

Til at glide
1 ski jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par gode handsker eller vandtætte handsker (vælg vandtætte handsker eller snowboard handsker, da de er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige ski handsker), 1 skihue eller 1 hjelm, 1 par solbriller der filtrerer UV-lys, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Husk en lille hængelås for at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en drikkeflaske) og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dit eget badehåndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ved ankomsten vil du blive udstyret med ski, støvler og stave, der passer til dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser.

Selvbetjening med et udvalg af forskellige retter
– 5 eller 6 valgmuligheder i form af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Så meget du vil, sæsonens frugt, yoghurt og flødedessert.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr til 4 dage
2 sessioner, 5 timer med instruktør

Teknisk niveau

Tag en pause på 4 dage, stå på ski og slap af i Tignes – Val d’Isère