Ankomst og afrejse

Afgang fra Crous partner aftenen før og nattetur med bus. Ankomst og velkomst onsdag morgen 20. april fra kl. 8 på UCPA centeret.
Morgenmad, indkvartering (om formiddagen har du et sikret lokale til rådighed til at opbevare din bagage), levering af udstyr og dit skipas gældende fra den første dag i kurset.

For begyndere, første session allerede fra første eftermiddag. Det er afgørende at være til stede for at være i stand til at følge gruppen resten af opholdet.

For de andre niveauer, praksis efter eget valg, vores hold giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at få en god start på dit sneophold: sikkerhedstips, vejrinfo, sneforhold, pisteinfo.

Afslutning af praktikophold i slutningen af eftermiddagen og afgang med bus om aftenen.
Depositummet vil blive returneret til dig, efter du har returneret dit udstyr i slutningen af dagen og ryddet dit værelse om morgenen (bagageopbevaring til rådighed).

Dag for dag program

Typisk dag J2 & J3 – 1 session om morgenen eller eftermiddagen.

Sessioner med skift mellem teknisk rådgivning, individuel vejledning, opdagelse af de smukkeste stier i stationen, alt sammen med maksimal deling og fornøjelse!

På din halvdag uden tilsyn, sammensæt dit ferieprogram, ski med venner, aktiviteter på stationen, afslapning… det er op til dig!

Teknisk niveau – Begynder

Du har aldrig prøvet at stå på ski, så dette er en god mulighed. I løbet af denne uge vil du opdage dit udstyr og skiens grundprincipper. På grønne og potentielt blå stier, vil du lære at kontrollere din hastighed og din vej, mens du bliver mere involveret i skråningen. De grundlæggende tekniske bevægelser til at bremse og vende bliver hurtigt erhvervet, hvilket vil tillade dig at hurtigt få maksimal fornøjelse fra praksis. Så, ingen flere undskyldninger, lad os komme i gang med en top uge til at lære…at hurtigt have det sjovt.

Teknisk niveau – Initieret

Du har allerede fuldført 1 til 3 uger med skiløb. Du tager turen ned ad grønne og visse blå stier med tillid. Du kontrollerer din hastighed og din bane. Du begynder at lave parallelle skisving. I løbet af denne uge vil din instruktør give dig alle rådene til at være komfortabel på alle de blå stier og nogle røde stier. Det er derfor du arbejder med dit engagement på stien, du vil blive komfortabel med jævnt sne og du vil teste dig selv på bumpier sne og stier for at integrere de “mestre” ski grupper i en fremtidig uge.

Teknisk niveau – Mestre

Du har opnået et “mestre” niveau, fordi du ved, hvordan man kontrollerer din hastighed og din bane på blå stier og på de røde, når de er godt forberedt. Når stien er bumpet, med hård sne eller pulver, er du mindre komfortabel…og det er det, du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør. Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til let at navigere på alle røde stier (glatte, isede, bumpede), men også nogle sorte, der er godt forberedt på skiområdet. Denne lethed på denne type sti vil tillade dig at være i de “bekræftede” grupper for dine fremtidige skiture.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du med lethed navigerer på alle stier i skiområdet med styring af dine sko, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (bumpet, is, sne…). Målet for din uge vil være at være komfortabel nu på alle sne og alle stier (selvom du bliver nødt til at fortsætte med at glide for at gøre denne komfort mere flydende), inklusive at røre ved “pulversne” for at skifte til et “ekspert” niveau i en kommende uges ferie, og hvorfor ikke til en Off Piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er en ekspert fordi, uanset terræn og sne, sender du nemt og sikkert alle typer sving (bukser og store kurver). Din erfaring giver dig mulighed for at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle situationer, du kan møde Off Piste: stejle skråninger (op til 35°), bump, sne af forskellige kvaliteter (dyb, pakket, skorpet, frossen,…). Denne uge vil du have det sjovt med din instruktør, som vil finpudse din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejr- og terrænforhold, vil du blive introduceret til en flot Off Piste og de smukkeste runs og pletter på hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed på snowboard anbefales det at udstyre dig med beskyttelse til knæene, håndleddene og en hjelm.

For gliden
1 skijakke, 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 varm leggings, 1 godt par skihandsker eller vinterhandsker, 1 strikhue til ski eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skibrille, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Forbered en kombinationslås til at låse dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget badehåndklæde (sengetøj leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave eller snowboard og støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Ski- eller snowboardudstyr til 4 dage
5 eller 7 timers vejledning (afhængigt af dit niveau, 5 timer for begyndere)
Transport fra partner CROUS

Teknisk niveau

Velkommen til 4 dage med glidning i hjertet af Arcs.