Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pister.

Indkvartering : For alle forespørgsler eller oplysninger vedrørende din installation bedes du kontakte os pr. e-mail på valthorens@ucpa.asso.fr eller pr. telefon i vores sportsby på O4.79.00.01.39, (en uge før din ankomst.)

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Værelserne returneres kl. 9.00, og der er brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter en sidste dag på ski skal udstyret afleveres senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

Val Thorens er også et land for sportsfolk, og i denne weekend tilbyder vi dig 2 begivenheder, hvor du kan udfordre dig selv på pisterne:
– The Big’Der (lørdag den 2. maj). Dette er sæsonens sidste store begivenhed, din sidste chance for at tage udfordringen op: et løb, derbyagtigt (Åh gud!), en start med 4 deltagere fra toppen af Péclet og derefter 3 km nedkørsel med 675 m højdeforskel. Uanset om du er skiløber eller snowboarder (uanset hvad din hest er, ridder, så længe du vinder kampen), er den eneste regel: kom hel! Der er 1000 startnumre til rådighed, så der vil ikke være nok til alle, og selv så må du spille albuer for at få din dyrebare sesam! For at give alle en chance, vil der være en klassificering for de professionelle og en anden for amatørerne. For at vinde: hele disciplinens respekt (og det er ikke ingenting), stolthed, men ikke kun… en præmiepenge og masser af præmier!
– En telemark-konkurrence (fredag den 1. maj), hvor amatører og professionelle inden for denne atypiske sport kan udfordre hinanden. Der foreslås indvielser hele dagen til at glide i rytme (ryst din krop!). Et godt råd: arbejd på dine squats, din sommerkrop bliver forberedt nu!
Og fordi vi i Val Tho gerne vil gøre dig glad, vil der blive trukket lod om “Super Big Dream Prize”! Wooo intet andet end det! Alle vil have en chance, uanset resultaterne af sportsbegivenhederne (det vil være et spørgsmål om karma og ikke om teknik). Og hele weekenden igennem vil der være store præmier at vinde, for her gør vi ikke tingene halvt.
La Grande Dernière er mødestedet for vanvittige ryttere, det er toppen af fart, der får dig til at koble hjernen fra, det er weekenden, der får dig til at varme lårene op, kort sagt, du har forstået, at der var brug for en stor begivenhed for at afslutte sæsonen i skønhed! Så inden du lukker tæppet for denne sæson, trykker på OFF-knappen på skiliftene og lægger dine ski i kælderen, er du så klar eller ikke klar til at vokse dine ski en sidste gang til den store finale?

Påkrævet udstyr

Af hensyn til din sikkerhed anbefales det at bruge hjelm, håndleds- og knæbeskyttere, når du står på snowboard.
Til snowboarding
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par handsker eller vanter, 1 hat, 1 hjelm, 1 solbrille og 1 skimaske (mindst UV-kategori 3), 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit udstyr til hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.
Der kan lejes hjelme.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Val Thorens / Orelle-skipas indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Oplev denne ferie for at fejre vinterens afslutning!