Ankomst og afrejse

Velkommen fra kl. 8:30.
Præsentation af aktiviteten og udstyret fra kl. 9.00, afgang kl. 10.00. Opdagelse af dit udstyr og oppustning på en skolebakke (lille højdeforskel fra 0 til 50 m).

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 19.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

D4 – Gennemførelse af de foregående øvelser er en forudsætning for de lange flyvninger (350 m og mere). En instruktør vil hjælpe dig under starten, en anden instruktør under landingen, og begge vil vejlede dig via radio under flyvningen/flyvningerne. Hovedformålene med dette første træningskursus er at beherske starten, overholdelse af flyveplanen, sving, opretholdelse af den lige linje på en kurs og kvaliteten af landingerne. Ved dagens afslutning vil du få en vurdering af dit ophold.
Opholdet slutter kl. 18.00 efter aktiviteten.
Du vil blive bedt om at hjælpe med at gøre dit værelse rent og rydde op.

Dag for dag program

Dag 2 – Indlæring af de grundlæggende teknikker, opdagelse af fornemmelserne af vægtløshed og pilotering for at opnå de første starter.

Dag 3 – Øvelse af disse færdigheder på små mellemliggende flyvninger (lav højde 0 til 50 m) med øvelser i at styre i en lige linje, i sving og landing (radiostyring).

I paraglidingskolen – Teoretisk undervisning og/eller videoanalyse af træningssessionerne på skråningen. Session på en flyvesimulator.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tilpasses efter årstiden: varmt tøj, regntøj, skiftetøj og dine toiletartikler.
Det er vigtigt at have monterede sko (lette vandresko) og et par lette handsker med.
Af sikkerhedshensyn beder vi jer medbringe 4 nye batterier (type LR6) til jeres radioer, som I får tilbage ved opholdets afslutning.
Hvis du har en svag søvn, bedes du medbringe ørepropper. Til picnics: 1 lille plastikboks af typen “Tupperware” på 30-40 cl og bestik (kan vaskes på stedet).

Alt teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
4 dage paragliding

Teknisk niveau

Tag på 4 dage i Hautes-Pyrénées