Ankomst og afrejse

Åbning af sportsbyen kl. 9.

Efter en velkomstkaffe og nogle administrative formaliteter, vil du indkvartere dig i sovesalene. Derefter vil du have et møde med din instruktør for at blive udstyret med sportsudstyr og begynde din aktivitet.
Du vil langs havet opdage Sugiton bugten, med sit klippe kendt som “torpedobåden”. For at komme dertil, vil du passere gennem Morgiou, en mulighed for at opdage en lille fiskehavn omgivet af huse kaldet “cabanon”. Returen vil ske gennem massivets indre; Luminy, Escampons, Baumettes passet, denne gang en mulighed for at opdage forskellige skovklædte dale.

Der er ingen organiseret shuttle direkte fra SNCF stationen. For dem, der ankommer fra SNCF stationen i Marseille Saint-Charles, har du et møde med UCPA kl. 9 ved Sormiou-Jarre busstoppestedet (overfor Leclerc butikken).
For de andre, har du et møde direkte på sportsbyen.

Dag 4 – Du vil tage på opdagelse i calanquen Escu gennem Walkyries-cirkusset og fiskerens højderyg. Denne del af massivet vil give dig en enestående udsigt over Jarre, Jarron, Plane og Riou øerne.
Retur til sportsbyen er planlagt til kl. 16.

Efter at have afleveret det lånte sportsudstyr og betalt for eventuelle køb (bar, butik…), for dem der skal til Marseille Saint-Charles togstation, vil en UCPA køretøj bringe dig tilbage mellem kl. 16:30 og 17:00 ved Sormiou-Jarre busstoppestedet.
Du kan planlægge en retur tog fra kl. 18:30.
For de andre kan I nyde sportsbyen indtil kl. 18, dens lukketid.

Dag for dag program

Hver dag, forskellige klippebugter, fantastiske steder at besøge afhængigt af vejret. Dagene vil være fortsatte, men afbrudt af picnic, svømning, øjeblikke til at opdage miljøet, dyrelivet og vegetationen.

Dag 2 – Du vil gå til toppen af Marseilleveyre via havnen i Callelongue. Panoramaet på stedet er exceptionelt. Du vil have en 360° udsigt over hele Marseille-området. Returen vil ske langs havkanten på GR-stien.

Dag 3 – Afrejse fra Sormiou med en UCPA-køretøj til en vandretur i klippebugten En Vau. Denne bugt er stadig en af de smukkeste i massivet. Det ligner en fjord med en svimlende klippe på hver side, og i bunden en storslået strand. På jeres rute vil I opdage Port Pin og Gardiole plateauet. Tilbage i bil ved slutningen af dagen.

Gennemførelsen af dette program er givet som en indikation.
Det kan være underlagt ændringer eller tilpasninger, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-ledelsen, der har bemyndigelse til at træffe den nødvendige beslutning eller beslutninger.
Det kan også blive tilpasset afhængigt af deltagerne tekniske og fysiske niveau. Til din information er aktiviteten ikke obligatorisk, hvis du ønsker det, kan du nyde centret og stranden.

Påkrævet udstyr

Forudse skiftetøj, en elektrisk lampe, en drikkeflaske på omkring 2 liter (eller en plastikflaske), vandrestøvler, briller med snor, solcreme og en vindjakke. Myggespray og om nødvendigt ørepropper…

Overvej en solbruser og en vaskeklud. Tag udstyr med til efter aktiviteterne, som svømmefødder, dykkerbriller og snorkel, hvis du har dem.
Forudse penge til eventuelle ekstra udgifter: butikker, barer osv.

Tag en lille hængelås med til at sikre dine værdigenstande i skabe, der stilles til rådighed for dig (30 x 20 x 25 cm).

Førstehjælpsudstyr
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du er udsat for bestemte lidelser (allergier osv.)
– Noget til at forhindre og behandle vabler
– Noget til at forhindre eller lindre ankler og knæ problemer: “elasto” typer af bandager
– Noget til at rengøre små sår: komprimerede klude
– Solbeskyttelse til huden og læberne
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter

Spørg din læge og din apoteker om råd.

Rygsæk på ca. 35 liter.
Eventuelt beskadiget eller bortkommet udstyr skal refunderes efter UCPA’s takst.

Forplejning

Vores kok tilbyder dig en varieret og afbalanceret menu, der passer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg, skinke, frisk frugtjuice… Måltiderne indtages i centrum i vores spisestue eller på den udendørs terrasse med den utrolige havudsigt. Ved middagstid får I en picnic på aktivitetspladsen. Medbring venligst din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
8 vandreture

Teknisk niveau

Vandre i Calanques Nationalpark