Ankomst og afrejse

Reception mellem 8:30 og 10:00. Hvis din transport ikke giver dig mulighed for at være med i tidsplanen, bedes du møde op dagen før.

Møde kl. 9.45, aktiviteten starter kl. 10.00.

Vandretur i høj højde til Pic de Madamète (2660 m). Tag højden og nyd dette vidunder, naturreservatet Néouvielle, med sin luft, sine dufte, sine unikke fyrretræer og sine mange søer med gennemsigtigt og rent vand. Med picnic, men også et håndklæde og badetøj.
Hjemkomst omkring kl. 18-19.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du ankomme til sportsbyen dagen før dit ophold mellem kl. 17.00 og 19.00.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Værelserne forlades kl. 9.00 – Du vil blive bedt om at bidrage til rengøring, udskiftning af brugte lagner med en ren pakke og oprydning af dit værelse.

Dag 4 – Vådt vand
Opdagelse af 2 medier (rafting, hydrospeed) i 2 sessioner på 1 time 45 til 2 timer, herunder udstyr, rådgivning og nedkørsel af floden. Frokost i sportsbyen.
Afslutning af opholdet omkring kl. 16.00.

Dag for dag program

Dag 2 – Canyon
En magisk dag i Spanien (Massif du Mont Perdu), et utroligt panorama, i hjertet af smukke kalkstenskløfter med krystalklart turkisblåt vand, med picnic.

Dag 3 – Paragliding
1 dags opdagelse af aktiviteten på en skolebakke (det er ikke en to-sædet, du er skuespilleren…). En dag fuld af minder og store fornemmelser, med picnic.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), sweatshirt, vandtæt jakke, shorts, badetøj, lærredsbukser, strømpebukser eller træningsbukser, cykel- eller windsurfinghandsker til canyon-aktiviteten, håndklæder. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Vigtige oplysninger:
1 par terrængående sko eller vandresko og et par gamle sko (med pigge til løb) til vandet. Håndklæde, vandflaske eller plastflaske. 1 lille plastkasse til picnic (af typen “Tupperware”), 1 lille isotermisk pose med eutektisk plade.

Alt det tekniske udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA eller tjenesteudbyderen: våddragt, rygsæk, hjelm osv.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
8 multisportsessioner

Teknisk niveau

En 4 dages pause = 8 sportsmøder!!! Afbryd forbindelsen!!!