Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), bolig (om formiddagen har du til rådighed et sikkert lokale til at efterlade din bagage), udstyr og din ski-pas, der er gyldig fra den første dag i træningen, er stillet til rådighed.

Træn efter eget ønske, vores hold giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinfo, sneforhold, piste info.

Hvis du har købt optionen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig dørkoden. Du vil så finde en kuvert med dit navn og vejledninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Restitution af værelserne kl. 9, brusebad og bagageopbevaring vil være til rådighed.
Efter en sidste dag på ski, skal udstyret returneres senest kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

Typisk dag J2 & J3 – 1 session om morgenen eller eftermiddagen.

Sessioner med veksling af tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister på stationen, alt sammen med maksimal deling og fornøjelse!

På din halvdag uden tilsyn, sammensæt dit ferieprogram, ski med venner, aktiviteter på stationen, dase… det er din tur til at spille!

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede haft 1 til 3 ugers skiløb. Du kontrollerer din hastighed på lette pister. Du udfører sving på blide skråninger og du mestrer sideslipning af typen “dødt blad” på stejlere pister.
Denne uge vil din instruktør give dig alle råd til at være komfortabel på alle blå pister og nogle røde pister ved moderat hastighed. Du arbejder derfor på din indgriben på pisterne, din stabilitet på lange slædedele (undgå kanterfejl), og styring af dit snowboard for at deltage i en fremtidig gruppe af riders “Mastery”

Teknisk Niveau – Mesterskab

Du har opnået et “Mesterskabs” niveau fordi du manøvrerer på de blå pister og på de røde ved moderat hastighed. Du mestrer ikke perfekt de lange slædedele.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at manøvrere med lethed på alle pister, og især på direkte spor for at mestre slæde (undgå kanterfejl) og lange flats (undgå tab af fart og derfor gå). Du vil også begynde lidt på switch (glide baglæns). Denne komfort med disse essentielle teknikker vil gøre det muligt for dig at være i “erfarne” grupper for dine fremtidige uger med snowboarding.

Teknisk Niveau – Erfaren

Du har opnået et “erfaren” niveau, da du manøvrerer med lethed på alle pister, og du mestrer de lange flade og strækninger, der giver dig adgang overalt på hele skiområdet.
Målet for din uge vil være at nu være komfortabel på alle sne og alle pister (selvom du vil skulle fortsætte med at glide for at gøre denne komfort mere flydende), herunder at røre ved “pulversne” og måske lidt freestyle for at skifte til “Ekspert” niveau på en kommende ferieuge og måske mod en Off Piste ophold.

Teknisk Niveau – Ekspert

Du er ekspert fordi, din erfaring gør det muligt for dig at tilpasse din teknik afhængig af terræn. Du kan ride på alle sneforhold og på hele området. Denne uge, nyd dig selv med din instruktør, som yderligere finpudser din teknik, og afhængigt af gruppens ønsker og vejrets og terrænets forhold, vil du opdage en flot off piste og de smukkeste runs og pletter i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed på snowboard er det anbefalet at udstyre dig med beskyttelse til knæ, håndled og en hjelm.

Til glider
1 skijakke, 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 varme tights, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par solbriller der filtrerer UV, 1 skibrille, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Sørg for at medbringe en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en flaske vand), og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagen leveret af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Snowboardudstyr til 4 dage
5 timers vejledning. 2 sessioner fra mandag til tirsdag

Teknisk niveau

Lyst til en pause på ski? Velkommen til 4 dage i Arcs.