Ankomst og afrejse

Ankomst om søndagen, velkommen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og skipas, der er gyldigt fra den første morgen.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før” om søndagen, vil vi tage imod dig mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

For ankomster om torsdagen er der reception og uddeling af udstyr fra kl. 8.30 til 12.00.
Morgenmad (kl. 8.30 til 9.30), udlevering af udstyr og skipas, der gælder fra den første morgen. Værelser til rådighed om morgenen, bagageopbevaring og brusere til rådighed.

Når du har fundet dig til rette, kan du benytte Espace Killy til at få våde fødder (uden opsyn).

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at I ankommer inden kl. 12.00 for at nyde jeres første feriedag og begynde at glide. Hvis du forventer at ankomme senere end kl. 12, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon).

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før” om torsdagen, byder vi dig velkommen mellem kl. 17 og 19.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Det er ikke muligt at reservere værelser, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning ved ankomsten, afhængigt af tilgængelighed.

Værelserne returneres kl. 9.00, og der er brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter en sidste dag på ski skal udstyret afleveres senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

Velkommen til 4 magiske dage i Espace Killy, mellem Tignes og Val d’Isère, “verdens smukkeste skiområde”. I løbet af disse 4 dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og skisportsområder. Og alt efter dit niveau er det op til dig at udfordre de mytiske pister i området: Bellevarde-området og OK i Val eller Glacier-pisten i Tignes.
Efter skiløbet byder landsbyen Val d’Isère på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder, så du kan få mest muligt ud af din lange weekend.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skidragt, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker, 1 hat, 1 par solbriller (UV-filterende), 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Hjelme anbefales (stilles ikke til rådighed).
Der er mulighed for at leje en hjelm afhængigt af tilgængelighed (10 euro for en uge, 8 euro for en pause).

Du kan medbringe en hængelås til at sikre din garderobe eller dit udstyr.
Vi anbefaler også, at du medbringer en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner stilles til rådighed af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Val d’Isère / Tignes-skipas indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Afbryd din hverdag og vælg UCPA Break-formlen!