Ankomst og afrejse

For ankomster om søndagen, velkomst fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om formiddagen har du adgang til et sikkert rum til at efterlade din bagage), tilvejebringelse af udstyr og dit ski-pass gyldigt fra den første dag på træningen. Selvstændig skiløb på skiområdet.

Praktiser som ønsket, vores team giver dig alle oplysninger til en god start på dit ophold: sikkerhedsrådgivning, vejroplysninger, sneforhold, pisteinformationer.

Hvis du har købt valgmuligheden “ankomst aftenen før” om søndagen, byder vi velkommen mellem 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil der så finde en kuvert i dit navn og angivelser til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

For ankomster om torsdagen, velkomst og udstyrsudlevering fra 8.30 til 12, med morgenmad fra 8.30 til 9.30. Værelser er til rådighed om formiddagen, sikker bagageopbevaring er tilgængelig. Ankom venligst om formiddagen for at få dit udstyr og ski-pass under de bedste forhold. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 12, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon).

Sportsbyens råd: Vi anbefaler at ankomme før kl. 12 for at få mest muligt ud af din første dag i træningen og begynde at stå på ski!

Hvis du har købt valgmuligheden “ankomst aftenen før” om torsdagen, byder vi velkommen mellem 17 og 19. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil der så finde en kuvert i dit navn og angivelser til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Restitution af værelser kl. 9, brusere og bagageopbevaring vil være til din rådighed. Efter en sidste dag på ski, skal udstyret returneres senest kl. 17:30, og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

Velkommen til 4 magiske dage på skiområdet Arcs. Over disse 4 dage venter der dig et maksimum valg af pister og glidende områder. Og så er det op til dig at vælge mellem de forskellige stationer på områdets pister: de mytiske pister i Arcs, eller de mere bevarede skråninger og stationer fra Peisey til Villaroger. Du er hurtigt på de forskellige steder fra sportsbyen beliggende på pisterne i hjertet af skiområdet. Efter ski, tilbyder Arcs stationen et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at få mest muligt ud af din lange weekend.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed ved snowboarding anbefales det at udstyre dig selv med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm.

For at glide
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 varmt par tights, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Forudse en lås for at låse din skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af et måltid på pisterne.

Tag dit eget håndklæde med (lagner leveres af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Ski- eller snowboardudstyr til 4 dage

Teknisk niveau

Nyd magien ved et 4-dages alt-inklusive skiferie.