Ankomst og afrejse

Ved ankomst om søndagen, velkommen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra den første kursusdag. Selvstændig skiløb i skiområdet.

Vores teams vil give dig alle de oplysninger, du har brug for for at komme godt fra start: sikkerhedstips, vejrudsigt, sneforhold, oplysninger om pister.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før” om søndagen, vil vi tage imod dig mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Ved ankomst torsdag er der reception og uddeling af udstyr fra 8.30 til 12.00, med morgenmad fra 8.30 til 9.30. Værelserne stilles til rådighed om morgenen, og der er et sikkert bagagerum til din rådighed. Du bedes ankomme om morgenen, så vi kan give dig dit udstyr og dit skipas i de bedste betingelser. Hvis du forventer at ankomme senere end kl. 12.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon).

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 12, så du kan nyde din første træningsdag og begynde at glide!

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før” torsdag, byder vi dig velkommen mellem kl. 17 og 19.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse.
Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Indkvartering : For alle forespørgsler eller oplysninger vedrørende din indkvartering bedes du kontakte os pr. e-mail på valthorens@ucpa.asso.fr eller pr. telefon i vores sportsby på O4.79.00.01.39, (en uge før din ankomst.)

Værelserne returneres kl. 9.00, og der er brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter en sidste dag med uovervåget skiløb skal udstyret afleveres senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

Velkommen til 4 magiske dage i Val Thorens i Espace 3 Vallées, “verdens største skiområde”. I løbet af disse 4 dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og skisportsområder. Og så er det op til dig, afhængigt af dit niveau, at udfordre de mytiske pister i området: Béranger eller Goitschel, to storslåede sorte pister. Efter skiløbet byder Val Thorens på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder, så du kan få mest muligt ud af din lange weekend.

Påkrævet udstyr

Af hensyn til din sikkerhed anbefales det at bruge hjelm, håndleds- og knæbeskyttere, når du står på snowboard.
Til snowboarding
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par handsker eller vanter, 1 hat, 1 hjelm, 1 solbrille og 1 skimaske (mindst UV-kategori 3), 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit udstyr til hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.
Der kan lejes hjelme.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Val Thorens / Orelle-skipas indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr til 4 dage

Teknisk niveau

Kom og glid i 4 dage med UCPA Break!