Ankomst og afrejse

Ved ankomst om søndagen, velkommen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering, udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra den første kursusdag. Der er et sikkert rum til rådighed, hvor du kan opbevare din bagage.

Du bedes ankomme om morgenen, så dit udstyr og skipas kan blive udleveret til dig i de bedste betingelser.

Vores teams giver dig praktisk og praktisk alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold og oplysninger om pister.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før” om søndagen, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Ved ankomst torsdag er der reception fra kl. 8.30 til kl. 12.00. Bagageopbevaring ved ankomst. Morgenmad (kl. 8.30 til 9.30), værelse til rådighed om morgenen, udstyr og skipas gyldigt fra første kursusdag. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 12.00, bedes du kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon).

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før” torsdag, vil vi tage imod dig mellem kl. 17 og 19. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Værelset skal være forladt om morgenen på den sidste dag inden kl. 9.00. Bagagen vil blive opbevaret i et bagagerum, og der vil være brusebade til rådighed.
Udstyret skal afleveres senest kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.00.

Dag for dag program

Typisk dag – Udnyt dine dage til at komme væk fra det hele ved at udforske Serre Chevalier’s storslåede domæne, alene, med venner, stille, stille og roligt… valget er dit! Serre Chevalier er opdelt i 4 sektorer, som byder på en række forskellige pister: Briançon, Chantemerle, Villeneuve og Monêtier.
250 kilometer pister at udforske!

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter (snowboardhandsker eller vanter er at foretrække, da de er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madpakke og gadesko.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Udnyt en UCPA-pause: 4 dage til en minipris, hvor du kan koble helt af!