Ankomst og afrejse

For ankomster om søndagen, velkommen fra kl. 8.30.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du et lokale til rådighed til at efterlade din bagage), levering af udstyr og dit ski-pas gældende fra den første dag på kurset. Ski i autonomi på skiområdet i Mont Blanc-dalen…

Råd fra sportsbyen: vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at nyde din første feriedag og begynde at glide.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” søndag option, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 19.30.
Hvis du planlægger at ankomme efter kl. 20, bedes du tage kontakt til sportsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en konvolut med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

For ankomster om torsdagen, velkommen fra kl. 8.30 til middag. Bagageopbevaring ved din ankomst. Morgenmad (8.30 til 9.30), levering af dit værelse om morgenen, udstyr og dit ski-pas gældende fra den første dag på kurset. Hvis du planlægger at ankomme efter kl. 12, bedes du tage kontakt til sportsbyen (mail eller telefon).

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” torsdag option, byder vi dig velkommen mellem kl. 17 og 19. Hvis du planlægger at ankomme efter kl. 19, bedes du tage kontakt til sportsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en konvolut med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Værelset skal være ryddet på morgenen af den sidste dag inden kl. 9. Bagagen vil blive sat i bagagerummet, og der vil være brusere til rådighed. Returnering af udstyr indtil kl. 17:30 og opholdets afslutning kl. 18.

Dag for dag program

Velkommen til 4 magiske dage i Chamonix, på det legendariske område af Mont Blanc dalen. I løbet af disse 4 dage, venter et maksimum af piste- og glideområder på dig. Og så, afhængig af dit niveau, er det op til dig at udfordre de legendariske pister i stationen: la Combe des Crochues, la Charles Bonzon…. Efter skiløb, byder byen Chamonix på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at få mest muligt ud af din lange weekend.

Påkrævet udstyr

Til skiløb: 1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 pullovere eller fleecetrøjer, 1 par varme leggings, 1 par ski handsker eller vanter, 1 ski hue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V, 1 ski maske, 1 høj beskyttelse solcreme, 1 læbepomade.

Forbered en hængelås til at låse dit skab, en vandflaske og en lille rygsæk til at transportere dit kolde måltid.

Medbring dit eget badeværelsestøj (lagner leveret af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Kollektiv catering af høj kvalitet i form af picnics til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med et fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Behov for en sports pause? Kom og slut dig til os i Cham for 4 dage med glide!