Ankomst og afrejse

Ved ankomst om søndagen, velkommen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag. Selvstændig skiløb i Mont Blanc-dalen…

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at stå på ski.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før” om søndagen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Ved ankomst torsdag er der reception fra kl. 8.30 til kl. 12.00. Bagageopbevaring ved ankomst. Morgenmad (kl. 8.30 til 9.30), værelse til rådighed om morgenen, udstyr og skipas gyldigt fra første kursusdag. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 12.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon).

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før” torsdag, vil vi tage imod dig mellem kl. 17 og 19. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Værelset skal være forladt om morgenen på den sidste dag inden kl. 9.00. Bagagen vil blive opbevaret i et bagagerum, og der vil være brusebade til rådighed.
Udstyret skal afleveres senest kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.00.

Dag for dag program

Velkommen til 4 magiske dage i Chamonix, i den mytiske Mont Blanc-dal. I løbet af disse 4 dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og skisportsområder. Og så er det op til dig, afhængigt af dit niveau, at udfordre de mytiske pister i feriestedet: Combe des Crochues, Charles Boeon…. Efter skiløbet byder byen Chamonix på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder, så I kan få mest muligt ud af jeres lange weekend.

Påkrævet udstyr

Til skiløb: 1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller skihjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lås til at lukke dit skab, en vandflaske og en lille rygsæk til at bære dit kolde måltid.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Kollektiv catering af høj kvalitet i form af picnics til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med et fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Har du brug for en sportslig pause? Kom og vær med os i Cham til 4 dages skiløb!