Ankomst og afrejse

Ved ankomst om søndagen, velkommen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra den første kursusdag. Selvstændig skiløb i Contamines-området.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, tager vi imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Ved ankomst torsdag er der reception fra kl. 8.30 og inden kl. 12.00. Morgenmad (kl. 8.30-9.30), værelsestilgængelighed om morgenen (der er et sikkert bagagerum til rådighed) og udlevering af dit udstyr og skipas.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 12.00 for at nyde din første feriedag og begynde at glide. Hvis du forventer at ankomme senere end kl. 12, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon).

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 17.00 og 19.00.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Aflevering af værelserne kl. 9.00 (tak for den lille hjælp).
Returnering af materialet indtil kl. 17.30.
Afslutning af kurset kl. 18.00.

Dag for dag program

Velkommen til 4 magiske dage i Les Contamines i hjertet af Val Joly og ved foden af Mont Blanc. I løbet af disse 4 dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og skiområder: du vil nyde det varierede, bevarede og intime område Les Contamines, og du vil også nyde området Hauteluce, i Beaufortain med storslåede ridt! Efter skiløbet byder landsbyen “Les Contas” på et godt udvalg af barer, restauranter, butikker og fritidsområder, så I kan få mest muligt ud af jeres lange weekend.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller -hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 læbepomade

Til wellness-området
1 badedragt og 1 håndklæde.

Medbring en hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner stilles til rådighed af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Contamines-skipas indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

4 dages pause, en enestående mulighed for at nyde fornøjelserne ved skiløb!