Ankomst og afrejse

Åbning af sportsbyen kl. 9.

Efter en velkomstkaffe og nogle administrative formaliteter vil I gå hen og bosætte jer i sovesalene. Derefter har I møde med jeres instruktør for at blive udstyret med sportsudstyr og tage af sted på aktiviteter.
For denne første dag med havkajak, vil I gøre jer bekendt med jeres både og navigationsinstruktioner, mens I opdager Sormiou bugten og dens Capelan grotte. Denne tur vil være en mulighed for at lære de rigtige bevægelser for at padle let resten af opholdet.

Ingen shuttle er direkte organiseret fra SNCF stationen. For dem, der ankommer fra SNCF stationen i Marseille Saint-Charles, har I møde med UCPA kl. 9 på Sormiou-Jarre busstoppestedet (overfor Leclerc butikken).
For de andre har I møde direkte på sportsbyen.

J4 – Du vil gå på opdagelse i Morgiou, dens blå grotte og dens lille fiskehavn. Du vil også se Sugitons bugt med dens atypiske Torpilleur-klippe, samt stranden Pierres Tombées. Returen til sportlandsbyen er planlagt til kl. 16.

Efter at have returneret det lånte sportsudstyr og betalt for eventuelle køb (bar, butik…), vil en UCPA-køretøj afhente dem, der har brug for at tage til Marseille Saint-Charles SNCF-station, mellem kl. 16.30 og 17 ved busstoppestedet Sormiou-Jarre.
Du kan planlægge en retur-togtur fra kl. 18.30.
For de andre kan du nyde sportslandsbyen indtil kl. 18, dets lukketid.

Dag for dag program

Hver dag forskellige bugter, smukke steder at besøge afhængigt af vejret. Dagene vil være kontinuerlige, men afbrudt af picnics, svømning, tid til at opdage miljøet, dyrelivet og floraen.

Dag 2 – En dag i retning af bugten En-Vau venter på dig. Denne bugt er en af de smukkeste i massivet. Det ligner en fjord med en svimlende klippe på hver side. Det vil også være en mulighed for at opdage smukke steder som bugten Devenson, Eissadon, og Oule under ruten.

Dag 3 – Begiv dig ud på en stor dags opdagelse af Riou-øen. Der finder du den smukkeste strand i bugterne “monastéria” for en uforglemmelig picnic. Denne ø er også et reservat og et helligdom for havfugle (ask papegøje, middelhavsfugle eller storm oceanite). Det vil også være en mulighed for at opdage Saint-Exupérys historie, da hans fly blev opdaget der.

Forløbet af dette program er kun vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasset afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA tilsynsførerene berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau. For din information er aktiviteten ikke obligatorisk, du kan, hvis du ønsker det, nyde hjælpecenteret og stranden.

Påkrævet udstyr

En elektrisk lampe, myggemiddel, en vandflaske på ca. 2 liter, en vindjakke, syntetiske undertøj, briller med snor, solcreme, kasket eller hat, lukkede sportsko uden snørebånd til sejlsport og evt. ørepropper…

Overvej en solbruser og en vaskeklud.
Tag snorkeludstyr med til efter aktiviteten; svømmefødder, maske og snorkel til opdagelser, hvis du har dem.
Sørg for at have penge til eventuelle ekstra udgifter: butikker, barer osv.

Medbring en lille hængelås til at opbevare dine værdigenstande sikkert i skabe der er stillet til rådighed (30 x 20 x 25 cm).

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at have en lille personlig førstehjælpstaske.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du er udsat for specifikke lidelser (allergier, osv.)
– Noget til at forebygge og behandle vabler
– Noget til at forebygge eller lindre knæ- og ankelskader: “Elasto”-typer bandager
– Noget til rengøring af små sår: kompresser
– Solskyttelse til huden og læberne
– Noget til lindring af hovedpine og ømme muskler

Søg råd fra din læge og apoteker.

Til havkajaksejlads: Vi leverer en- eller to-sæders både, pagaj, skørt, redningsvest, kort eller lang neoprendragt, vindjakke, vandtæt taske.
Hvis udstyret beskadiges eller går tabt, refunderes det til UCPA’s pris.

Forplejning

Vores kok tilbyder en varieret og afbalanceret menu, der passer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg, skinke, frisk frugtjuice… Måltiderne indtages i centrum i vores spisestue eller på den udendørs terrasse med den utrolige havudsigt. Ved middagstid får I en picnic på aktivitetspladsen. Medbring din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
8 kajaksessioner

Teknisk niveau

Behov for en pause? Vores kajakker venter på dig, kom og genoplad!